BISERI HR NOGOMETA NA UGLEDNOJ LISTI: / 'Oni su buduće zvijezde i na njih treba obratiti pažnju ove godine'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Uefa je napravila popis od 50 nadolazećih zvijezda u dobi između 18 i 21 godine.

2.1.2019.
14:11
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Dani Olmo i Nikola Moro buduće su zvijezde europskoga nogometa! Ovakvu projekciju svijetle budućnosti dvojice darovitih Dinamovih veznih igrača potpisali su izvjestitelji službene internetske stranice UEFA-e, pohvalio se Dinamo na službenoj stranici.

Ovim povodom nisu zaboravili spomenuti da se uz Olma i Moru na popisu nalaze se još dvojica hrvatskih nogometaša - bivši Dinamov napadač Josip Brekalo i veznjak Lokomotive Luka Ivanušec. Igrači su navedeni abecednim redoslijedom, uz kratki opis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak nakon ozljede

"Moro vraća na travnjak nakon teške ozljede što znači da je ponovno na radaru velikih europskih klubova", stoji kraj veznjakovog imena.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Wolfsburg's Croatian midfielder Josip Brekalo and Dortmund's Danish forward Jacob Bruun Larsen vie with the ball during the German First division Bundesliga football match between VfL Wolfsburg and Borussia Dortmund in Wolfsburg, northern Germany, on November 3, 2018. (Photo by Tobias SCHWARZ / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO

Za Olma podsjećaju da je bivši polaznik Barcelonine nogometne škole, koji je ove sezone s dojmljivim nastupima zablistao u Europskoj ligi, a pritom je proglašen i najboljim igračem Prve HNL u izboru kapetana hrvatskih prvoligaških klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Brekala pišu da je standardan je u Wolfsburgu, redovito postiže pogotke, te da je u međuvremenu je dogurao i do hrvatske A reprezentacije.

Ivanušec je opisan kao najmlađi strijelac hrvatske reprezentacije s 18 godina kao i to da veznjak je jako cijenjen u svojoj domovini...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo