BIŠĆAN ZADOVOLJAN POBJEDOM, NO OTKRIO ZAŠTO ĆE RIJEKA IMATI PROBLEMA: / 'To je cijena europskih utakmica...'

Image
Foto: NK Rijeka

Riječane u doigravanju Europske lige čeka Gent koji je u uzvratnom susretu kod kuće slavio rezultatom 3:0 protiv ciparskog AEK-a

15.8.2019.
23:23
NK Rijeka
VOYO logo

Rijeka se lagano plasirala u doigravanje Europske lige. Momčad Igora Bišćana doslovno je protutnjala Aberdeenom i pobjedom 0:2 potvrdila da je bolja momčad. Sve je riješeno već u prvom dijelu, a strijelci su bili Stjepan Lončar i Antonio Mirko Čolak.

Image
BIŠĆANOVI MOMCI PREGAZILI ABERDEEN: /

Riječani kontrama ubili škotske 'drvosječe', Armada glasnija od 15 tisuća domaćih navijača

Image
BIŠĆANOVI MOMCI PREGAZILI ABERDEEN: /

Riječani kontrama ubili škotske 'drvosječe', Armada glasnija od 15 tisuća domaćih navijača

Škoti su u utakmicu krenuli žustro. iako je trener McInnes najavljivao da neće igrati njegov udarni napadač Cosgrove, on se ipak našao u početnom sastavu. Aberdeen je htio utakmicu dobiti na mišiće, igrajući klasični otočki nogomet s puno duela i centaršuteva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na kraju je ispalo mirno i relativno lagano. Ali mislim da smo najviše zaslužni mi. bili smo spremni od prve minute odgovoriti na njihov agresivan početak. Bili su preagresivni i nastojali su pod svaku cijenu nas izdominirati. U otvaranju utakmice smo ih s dva gola i s dobrom igrom smirili. Na kraju mogu biti samo sretan i ponosan na svoje igrače. Pokazali su svima, navijačima i sami sebi koliko su dobri", rekao je trener Rijeke Igor Bišćan nakon utakmice za službenu stranicu kluba.

Osijek bi najradije odgodio

"Težak je tjedan pred nama. Morat ćemo skupiti snage najviše što možemo. Imat ćemo problema u ovim domaćim utakmicama, ali to je cijena igranja u Europi i svjesni smo toga prije nego što je natjecanje krenulo. Moramo dati sve od sebe da naplatimo tu muku", rekao je Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Došlo je i do toga da je Bišćan poželio odgoditi utakmicu protiv Osijeka, a to je naglasio i na konferenciji za medije nakon utakmice u Škotskoj.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih da se odgodi utakmica s Osijekom, ali nisam siguran da se to može odgoditi", rekao je riječki trener nakon utakmice s Aberdeenom.

Riječane u doigravanju Europske lige čeka Gent koji je u uzvratnom susretu kod kuće slavio rezultatom 3:0 protiv ciparskog AEK-a. Prva utakmica igrat će se već za tjedan dana u Belgiji. Bišćan o Gentu nije htio pričati, već je zaključio da je za to jednostavno prerano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo