BIŠĆAN PRED DERBI U MAKSIMIRU: / Kaže da nije gledao utakmicu Dinama i Benfice, a govorio je i o Heberovom tretmanu u Beogradu

Image
Foto: PIXSELL

Derbi je na rasporedu u nedjelju

8.3.2019.
17:50
PIXSELL
VOYO logo

Prvoplasirana momčad hrvatskog nogometnog prvenstva Dinamo dočekat će drugoplasiranu Rijeku u derbi-utakmici 24. kola domaće lige koja je na rasporedu u nedjelju s početkom u 17:30 sati.

Dinamo u taj susret ulazi osokoljen nizom dobrih rezultata među kojima se ističe i pobjeda protiv Benfice u prvom susretu osmine finala Europske lige, a Rijeka bez poraza u posljednja četiri ogleda u domaćem nadmetanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Desetkovana Rijeka

Na muke po treneru Rijeke Igoru Bišćanu podjeća Novi list nižući imena ozlijeđenih igrača. Na tom su popisu Heber, Čolak, Vuk, Lončar, Escoval, Punčec, Pavelić, Raspopović i Tomečak, dok je uz nastup Gorgona još uvijek upitnik.

"Heber neće igrati. istina Heber je bio na nekim tretmanima u Beogradu, činilo se da je pomoglo, ali i dalje moramo biti oprezni s njim. Vjerujete mi, najviše bi volio da što prije vrati, ali u ovom slučaju to ne ide tako brzo. I ne možemo procijeniti kad će biti potpuno spreman. Gorgon? To ćemo vidjeti na treninzima. Nije trenirao ovaj tjedan i vidjet ćemo kakav će biti kad uđe u maksimalna opterećenja. Nitko osim Capana nije na dispoziciji od ostataka ozlijeđenih koji je trenirao i vjerojatno će biti u konkurenciji. Lončar je također ozlijeđen i vjerojatno ni on neće igrati", citira spomenuti izvor riječi nekadašnjeg Dinamovog nogometaša, danas trenera Rijekine nogometne momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Da se ne bi lagali...'

Kazao je on i da nije gledao utakmicu u kojoj je hrvatski prvak svladao portugalsku Benficu, te otkrio što očekuje kako će izgledati domaći derbi:

"Mi ćemo biti momčad koja će vjerojatno veći dio utakmice biti u podređenom položaju i sukladno tome razmišljamo i o pripremi utakmice. Naglasak dajemo na defenzivnom bloku i što kvalitetnijem pokušaju izlaska. Tako da se ne bi lagali... Nisam pogledao utakmicu, ali sam pogledao one prije i još ima vremena da to napravim. Ništa neću vidjeti što nisam znao od ranije. A to znači da je Dinamo dosegao jednu razinu koju je nama ostalima jako teško pratiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo