NAJAVIO ISTRU / Bišćan: 'Neki igrači nisu uopće igrali otkad sam ja došao, obavili smo nekoliko razgovora, zna se što očekujem'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Dinamo u subotu od 17 sati igra protiv Istre utakmicu 30. kola HNL-a, a gostovanje na Aldo Drosini najavio je u petak trener Igor Bišćan.

21.4.2023.
13:23
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

"Zna se što nas čeka. Istra igra specifičan nogomet, s glavom i repom, s jasnim planom igre. Od njih smo prije mjesec dana izgubili i to bi nam trebalo pomoći u pripremi utakmice. Radi se o jako opasnom protivniku, ali mi želimo nastaviti naš pozitivan niz"; rekao je u uvodu nasljednik Ante Čačića, koji zasad s Dinamom ima stopostotni učinak - dvije pobjede u dvije utakmice.

Image
INATI SE SLAVONIJO /

'Jakirović je napravio preporod. Leku i Bišćana treba se pitati kod slaganja momčadi za sljedeću sezonu, a moj Osijek je katastrofa. Treba totalni remont'

Image
INATI SE SLAVONIJO /

'Jakirović je napravio preporod. Leku i Bišćana treba se pitati kod slaganja momčadi za sljedeću sezonu, a moj Osijek je katastrofa. Treba totalni remont'

Situacija u svlačionici uoči Istre nešto je bolja, Bruno Petković počeo je trenirati s momčadi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bruno Petković je odradio par treninga, u jednom dijelu je trenirao s ostatkom momčadi. Vidjet ćemo kako će danas biti, još nije sto posto, malo ga muči kad želi krenuti malo jače. Osim njega, izvan stroja su otprije Theophile-Catherine i Boško Šutalo".

Bišćan je progovorio i o planovima za budućnost. Njegov je stil - utakmica po utakmicu‘ i davanje više prilike mladim igračima, što je nakon Ante Čačića, gotovo novost na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne gledam previše unaprijed iako imamo veliku bodovnu prednost. Ali mi idemo iz utakmice u utakmicu, jer to je ulaganje u budućnost. Plan je raditi još bolje, dati šansu nekim mlađim igračima. S njima je situacija dobra, a nadam se da će biti još bolja, ja ću im nastojati dati što više prilike da znamo na čemu smo u budućnosti", najavio je Bišćan i spomenuo još neke igrače koji su dosad bili u drugom planu.

"Tu su i neki drugi igrači, poput Bočkaja koji nisu previše igrali, on uopće otkad sam ja došao. Obavili smo nekoliko razgovora, on jako dobro radi i dali smo jedan drugom do znanja kakva su očekivanja s obje strane, tu je stvar vrlo jasna. Ja sam trener koji puno drži do rada na treningu i odnosa s igračem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na presici je bilo riječi i o suradnji Bišćan - Šimić.

"Svakodnevno kontaktiramo. Moj osnovni posao su utakmice i rad s momčadi. On je više uključen u ono što bi se trebalo događati u budućnosti što se tiče transfera i igrača. Tu smo, izmjenjujemo razmišljanja i informacije. Naš je odnos jako dobar, to ne treba naglašavati, ali imam dobar odnos i s drugim ljudima u klubu koji su bili ovdje i kad sam ja bio kao igrač", objasnio je Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo