Legenda Dinama sasula Mamićevim ljudima sve u lice

Nastavlja se medijski rat između Dinamovih legendi udruženih u inicijativu 'Za naš Dinamo' i klupske uprave.

2.4.2014.
9:44
VOYO logo

Klupska tijela odlučila su četvorici Dinamovih legendi zabraniti članstvo u klubu, a na presici održanoj u utorak najoštriji je bio upravo Marčinko, koji je objašnjavajući odluku Dinamovih odbora žestoko napao Igora Bišćana.

"Svima im je Mamić bio dobar kad su se vratili u klub, Bišćan je u tri godine uzeo 19 milijuna kuna, odnosno 30.000 eura po utakmici. Ne razumijem zašto se ruši legitimna vlast najsupješnijeg kluba", izjavio je bivši šef državne televizije i izazvao žestok odgovor Igora Bišćana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamu sam oprostio milijun maraka duga kada sam odlazio u Liverpool jer me zamolio Mirko Barišić, a nedavno je njegov gazda rekao da je moj transfer spasio klub od propasti. Što je Marčinko napravio za klub s čije pozornice istupa?", izjavio je bivši kapetan Dinama za Sportske novosti i nastavio:

"Ja sam Dinamu poklonio mladost. Zbog mene je dobio 12 ili 13 milijuna maraka odštete dok sam odlazio u Liverpool, a dok sam bio ozlijeđen nisam htio primati plaću dok se ne oporavim. Koji je to igrač napravio za klub? A Marčinko je od Dinama dobio veliku plaću, besplatna ljetovanja i zimovanja sa suprugom. Baš kao i Rožić. Zašto se onda čudimo proračunu od 30 milijuna eura pored takve količine uhljeba. Ma to što je ovu trojicu poslao na pozornicu govori da im šef gubi kompas", rekao je Bišćan, misleći još na članove IO-a Miroslava Rožića i Ognjena Naglića koji su u ponedjeljak istupili kao 'štit Zdravka Mamića'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo