Uoči Dinama / Bišćan dobio derbi za Učku, ali i nove velike probleme: 'Sada je stvarno loše'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Riječani su pobijedili Istru, ali i ostali bez nova dva igrača

2.3.2019.
11:34
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Rijeka je s 2:0 dobila derbi za Učku s Istrom na Rujevici. Riječani su slavili golovima Gorgona u posljednjim minutama prvog dijela te Murića u posljednjim minutama drugog.

"Bilo nam je jako bitno pobijediti i u ovom lokalnom derbiju te osvojiti važne bodove odnosno konačno pobijediti pred svojom publikom. Iskreno, predstava nije bila bajna, ali bodovi su najvažniji u ovim trenucima u kojima se nalazimo. Ne mogu više tražiti od svojih igrača nego da izvuku maksimum od sebe. I mi i publika očekujemo više, posebno u nastavku kada smo pali u snazi pa smo se odlučili sačuvati vodstvo", komentirao je Igor Bišćan koji je uz bodove dobio nove muke uoči derbija s Dinamom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog ozljeda su igru napustili Punčec i Gorgon.

"Vidjet ćemo. Čim je Punčec napustio teren znači da je nešto ozbiljno. Ne znam još kakva je situacija s njegovim ramenom. Osim toga i Gorgon je morao napustiti teren. Situacija s ozljedama sada je stvarno loša. Nikako da nas napusti nesreća, ali srećom da imamo zalihu bodova pa ćemo to lakše prebroditi. Da je ugodno, nije. Koliko nas ima, toliko ćemo se spremiti i pokušati ostvariti slične rezultate."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo