BIŠĆAN BEZ NAJBOLJIH IGRAČA DOČEKUJE ZAHUKTALI DINAMO: / Ipak, jedan detalj daje Rijeci za pravo očekivati pobjedu

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Okršaj prve i druge momčadi HNL-a mogao bi biti ključan za nastavak sezone na Kvarneru

10.3.2019.
12:01
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Danas nas u sklopu 24. kola HNL-a od 17:30 očekuje sudar Dinama i Rijeke na Maksimiru. Riječani u Zagreb dolaze u dobroj atmosferi jer su zadnje četiri utakmice upisali tri pobjede i remi, dok su igrači Dinama vjerojatno u mislima već Lisabonu gdje za četiri dana love plasman u četvrtfinale Europa lige protiv Benfice.

Bit će to dvoboj prve i druge momčadi HNL-a. Dinamo je prvi s 58 bodova, a Rijeka druga s 44. Zanimljivo, Dinamo pod Bjelicom još nije slavio protiv Rijeke. U dva susreta ima remi i poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri mislima u Lisabonu

"Manje više sve je jasno kakva nas utakmica očekuje. Ovo je vjerojatno najteža utakmica koju možemo igrati u prvenstvu, protivnik koji u prvenstvu i Europi pokazuje kvalitetu i moć. Jasno nam je da će biti jako teško, ali s druge strane kao sportaši se nadamo i vjerujemo da ćemo biti konkurentni", izjavio je Igor Bišćan.

"Dinamo je postao preozbiljna momčad da bismo mogli računati na pad nakon utakmice protiv Benfice. Ne možemo računati na pomanjkanje motiva, svi igrači Dinama su dosad pokazali zavidnu razinu i morat ćemo biti na maksimumu", rekao je trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo