BIO JE REZERVA U DINAMU I OTIŠAO JE NEPRIMJETNO: / Bivši 'modri' prelazi u Napoli u transferu vrijednom 35 milijuna eura

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Nakon što je vijest donijela Gazzetta dello Sport, isto je potvrdio i vrlo pouzdani novinar Gianluca Di Marzio

7.1.2020.
17:06
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Otišao je iz Dinama prošlog ljeta, gotovo ispod radara, za lijepih dva milijuna eura u Veronu. Pola godine kasnije kosovski reprezentativac Amir Rrahmani, prema napisima talijanskih medija, ostvaruje transfer u Napoli. Nakon što je vijest donijela Gazzetta dello Sport, isto je potvrdio i vrlo pouzdani novinar Gianluca Di Marzio, a on veli kako je u utorak u Milanu dogovoren sastanak između sportskog direktora Napolija, Rrahmanijeva agenta i agenta Veronina veznjaka Sofyana Amrabata.

Dakako, radio bi se dvostuki transfer, odnosno Rrahmani i Amrabat bi za 35 milijuna eura prešli u redove Napolija, ali ne odmah već tek od 1. srpnja 2020. godine. Razlog je taj što je Amrabat ove sezone već nastupao za Club Brugge i Veronu pa ne može i za treći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Amir Rrahmani of Hellas Verona during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 9th November 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images, Image: 482070387, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Napeto u Napoliju

Što se Rrahmanija tiče, on je procvjetao kod Ivana Jurića u Veroni i cijena mu je otkako je došao narasla za četiri milijuna eura, te sada vrijedi šest.

Ovo bi svakako mogao biti životni transfer nekadašnjeg rezervnog stopera Dinama, ali pitanje je samo kako će se provesti u Napoliju, koji trenutno prolazi kroz veliku krizu. U gradu podno Vezuva najavljeni su veliki rezovi. Otišao im je trener Carlo Ancelotti, stigao je temperamentni Gennaro Gattuso, a spominju se i brojni odlasci najvećih zvijezda. No, možda se gradi neki novi Napoli pa neka i Rrahmani dio te priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo