BIO JE IZVANREDAN: /

Engleska se poklonila Hrvatu kojeg su donedavno svi gazili!

Image
Foto: AFP

Jednu od najboljih utakmica otkad je došao u Liverpool odigrao je prošli vikend hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren.

7.3.2016.
10:12
AFP
VOYO logo

Liverpool je gubio na Selhurst Parku s 0-1 i imao igrača manje, ali je unatoč tome uspio doći do sva tri boda i ostati u utrci za plasman u Ligu prvaka. U 72. minuti je izjednačio Roberto Firmino, a u šestoj minuti sudačke nadoknade je s bijele točke pobjedu gostima donio Christian Benteke.

'Počinje ispunjavati očekivanja'

Nijedan od njih dvojice nije, međutim, proglašen igračem utakmice. Taj je status Sky Sports dodijelio Lovrenu čija je statistika bila briljantna. Našeg je obrambenog nogometaša pohvalio i umirovljeni engleski napadač Garth Crooks koji danas radi kao stručni komentator na BBC-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dejanu Lovrenu je trebalo neko vrijeme da shvati zahtjeve koji su stavljeni pred njega nakon prelaska iz Southamptona u Liverpool. Njegova igra protiv Crystal Palacea, posebno nakon što je Liverpool ostao s desetoricom, bila je izvanredna. Nije mi jasno zašto mu je trebalo toliko dugo da se snađe na Anfieldu, ali čini se da konačno počinje ispunjavati očekivanja", istaknuo je Crooks koji je najdublji trag ostavio u Tottenhamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od dolaska u Liverpool u ljeto 2014. Lovren je bio meta žestokih kritika, od navijača, preko medija, do raznih stručnih komentatora. No, trener RedsaJürgen Klopp ima u njega veliko povjerenje i čini se da 26-godišnji stoper napokon postaje stup obrane slavnog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo