'BIO BIH PONOSAN DA MOGU NOSITI TAJ DRES': / Rakitićeva izjava o tragično stradalom prijatelju pokrenula glasine o njegovom idućem klubu

Image
Foto: JOAQUIN CORCHERO / Cordon Press / Profimedia

Rakitić ima ugovor s Barcelonom još jednu sezonu, a europski mediji ga konstantno povezuju s transferom u neki drugi klub

21.5.2020.
22:05
JOAQUIN CORCHERO / Cordon Press / Profimedia
VOYO logo

Već jako dugo traje priča oko Ivana Rakitića i njegovog statusa u Barceloni, na čijim je izlaznim vratima već cijelu ovu sezonu. Španjolski mediji često spominju veznjaka, tvrdeći da ga vodeća momčad tamošnjeg prvenstva želi prodati, a hrvatski reprezentativac je u ponedjeljak poručio kako ne želi biti Barcelonina “vreća krumpira za trgovanje” kada se otvori tržište, te da se i dalje nada ostanku u klubu do kraja ugovora u ljeto 2021. godine.

Image
OČAJNIČKI POTEZ IVANA RAKITIĆA: /

Vatreni javno prozvao vodstvo Barcelone; 'Možda me šef nakon ovoga nazove'

Image
OČAJNIČKI POTEZ IVANA RAKITIĆA: /

Vatreni javno prozvao vodstvo Barcelone; 'Možda me šef nakon ovoga nazove'

Dokapetana Vatrenih ove se sezone povezivalo s mnogo klubova. Pričalo se o transferu u njegov bivši klub Sevillu, španjolskog prvoligaša Villarreal, francuski Paris Saint Germain, engleski Tottenham i talijanski Juventus, no sve je ostalo na pričama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idol navijača Seville

Rakitić je ranije isticao kako ne isključuje povratak u Sevillu i igranje za klub u kojem ima ikonski status, a sada je ponovno aludirao na to.

Rakitić je za Movistar+ odgovarao na pitanje bi li se htio vratiti u Sevillu i tamo nositi dres s brojem 10, poput svojeg prijatelja Josea Antonija Reyesa koji je prošle godine poginuo u automobilskoj nesreći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To bi bilo nešto jako posebno ako bi bilo moguće. Bio bih ponosan da mogu odati počast svojem dragom prijatelju", rekao je Rakitić koji je igrao s Reyesom u Sevilli.

'Bio bi to jako poseban trenutak'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To bi bio jako poseban trenutak. Jako bi mi nedostajao", poručio je Rakitić.

Njegov ugovor s Barcelonom istječe na kraju sljedeće sezone, a španjolski mediji su nedavno objavili i da ga on namjerava odraditi do kraja i kao slobodan igrač tražiti novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo