JE LI MORALO TAKO? / Bilo je pitanje vremena. Najugledniji sportski dnevnik na svijetu prozvao Lionela Messija i to preko naslovnice

Image
Foto: Profimedia

L'Equipe je to napravio baš na dan kada PSG igra kod kuće protiv aktualnog prvaka Lillea

29.10.2021.
15:12
Profimedia
VOYO logo

Bilo je samo pitanje vremena kada će najugledniji sportski dnevnik na svijetu, francuski L'Equipe, prozvati Lionela Messija zbog ne baš pretjerano uvjerljivih partija u dresu svog novog kluba PSG-a.

L'Equipe je to napravio baš na dan kada PSG igra kod kuće protiv aktualnog prvaka Lillea, a provokaciju upućenu Messiju stavili su, ni manje ni više, nego na naslovnicu izdanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je trenutno nedodirljiv na vrhu ljestvice i teško da će se prošla sezone ponoviti jer već sada imaju sedam bodova ispred drugoplasiranog, a dobro im ide i u Ligi prvaka gdje su prvi u skupini nakon prve tri utakmice. Nema razloga za prigovore i brigu? Očito ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hoćeš li više'?

Naime, Francuzi nisu baš zadovoljni s tim famoznim triom u napadu, Messijem, Neymarom i Mbappeom. Trebao je to biti najjači napad u povijesti nogometa, kako su ranije najavljivali Francuzi, ali njih trojica zajedno na terenu nisu pokazali baš ništa spektakularno.

Dakako, Messi je sada najveća zvijezda PSG-a i logično, on je sada prvi na meti, jer nakon dva i pol mjeseca adaptacije još nije opravdao svoj prestižni status. Stoga, L'Equipe Messiju preko naslovnice poručuje, kratko i jasno - "Hoćeš li konačno početi"?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A uz to naglasili su i kako Messi od dolaska u PSG nije došao na razinu na kojoj je bio u Barceloni te da se polako širi nestrpljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo