'Bilićeva Hrvatska nema niti jednog vrhunskog igrača!'

Uoči subotnjeg ogleda Gruzije i Hrvatske u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. godine, oglasio se istinski gazda domaće momčadi Kaka Kaladze.

25.3.2011.
11:14
VOYO logo

"Hrvatska nikako nije nepobjediva. Uostalom, nikoga na svijetu ne smatram nepobjedivim. Hrvati su snažni, izbalansirani, možda nemaju niti jednog top igrača, top klasu, ali je skup vrlo dobrih igrača ukomponiranih u organiziranu cjelinu", izjavio je šef obrane Gruzije koji nikako ne bi bio zadovoljan bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čitam da se u javnosti, ali i unutar nas stvara svojevrstan konsenzus da je bod dobar, odličan. Ma vraga je odličan! Takav je pristup neprihvatljiv. Jedino stav i misao o pobjedi može donijeti velike trenutke ovoj reprezentaciji", rekao je Kaka Kaladze za Sportske novosti.

Ali izostanak mladog veznjaka, svojevsrnog gruzijskog Luke Modrića, Džana Ananidzea, mogao bi biti veliki problem za domaćine. Dečko ima samo 18 godina, ali je pokretačka snaga gruzijske reprezentacije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što to znači? Džano jest jedan od lidera i najboljih igrača ove momčadi, no sada je prava, jedinstvena prilika za igrače iz drugog plana da uđu i nametnu se, pokažu zašto se nalaze u ovom kadru. Bit će to zanimljiva i teška utakmica, ali ne samo za nas već i za Hrvatsku", poručio je Kaladze Biliću i društvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103240155006 arti-201103240753006 arti-201103240095006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo