poslovanje / Bilićev West Ham pregovara o dolasku Bacce, za Payeta traže najmanje 50 milijuan funti

Image
Foto: Steve Paston/Press Association/PIXSELL

Bilićev West Ham još uvijek se nada da će uspjeti realizirati transfer kolumbijskog napadača Carlosa Bacce

12.7.2016.
17:44
Steve Paston/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Supredsjednik engleskog nogometnog prvoligaša West Ham Uniteda David Gold izjavio je kako njegov klub nema namjeru prodati francuskog reprezentativnog veznjaka Dimitrija Payeta za manje od 50 milijuna funti.

"Ne želimo niti čuti za bilo kakvu ponudu ispod 50 milijuna funti, a i one veće ne bi bile dobrodošle jer bismo željeli zadržati sve naše najbolje igrače. Dimitri je naš ključni igrač, momčad gradimo oko njega izato nije na prodaju. On se snašao u Londonu sa svojom obitelji, navijači ga obožavaju, a i selimo se na Olimpijski stadion. Učinili smo sve kako bismo ga zadržali i nadam se da će to biti dovoljno da ostane", rekao je Gold.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Payet je prošle sezone postigao 12 pogodaka za West Ham, dok je na netom završenom EURU u dresu Francuske bio strijelac tri gola, te je uvršten u idealnu 11-oricu prvenstva. Svojim igrama privukao je interes Chelseaja, Manchester Cityja i Paris SG-a.

Pregovara se o dolasku Bacce

Bilićev West Ham još uvijek se nada da će uspjeti realizirati transfer kolumbijskog napadača Carlosa Bacce (29), koji je prošle sezone u dresu AC Milana zabio 21 pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju britanskih medija, pregovori West Hama i Milana još uvijek traju, a talijanski klub traži 30 milijuna eura za Baccu, odnosno oko pet milijuna eura više negoli su ga platili prošlog ljeta, kada je dolazio iz Seville.

West Ham je ovog ljeta malo potrošio na igračka pojačanja. Veznjaci Sofiane Feghouli (Valencia) i Havard Nordtveit (Borussia Moenchengladbach) došli su kao slobodni igrači, za 18-godišnjeg napadača Tonija Martineza platili su Valenciji tri milijuna eura, a veznjak Gokhan Tore došao je iz Bešiktaša na jednogodišnju posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo