BILIĆEV WEST HAM PONOVNO PROTIV VELIKANA: / 'Ne kužim se u koeficijente i klađenje, ali očekujem pobjedu'

Image

U ponovljenoj utakmici četvrtfinala FA kupa, Bilićev West Ham na Boleyn Groundu večeras (20 sati) dočekuje Manchester United.

13.4.2016.
13:36
VOYO logo

"Nema veće utakmice od ove", kazao je nedavno Slaven Bilić koji se ove sezone može pohvaliti pobjedama protiv engleskih velikana. "Padali" su Arsenal, City, Liverpool, Chelsea, a protiv Uniteda "čekićari" su dva puta remizirali, u kupu i prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vraća se Rooney

U Van Gaalovu momčad mogao bi se nakon ozljede vratiti Wayne Rooney kojeg hrvatski stručnjak iznimno respektira. Još ga pet golova dijeli od Unitedovog rekordera, sir Bobbyja Charltona koji je za "crvene vragove" zabio 249 golova.

"Njegov sam veliki fan, još iz vremena otkako je igrao za Everton. Ne mogu govoriti o Jimmyju Greavesu, Bobbyju Charltonu ili Bobbyju Mooreu, ali u mojoj eri Rooney je zasigurno najbolji engleski igrač. Rado bih da protiv nas gleda utakmicu", rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik kluba mu šalje koeficijente

Njegov West Ham, koliko god bio visoko na ljestvici, a trenutačno je šesti, s bodom manje od Uniteda, nije favorit u ovakvim utakmicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predsjednik mi ponekad pošalje koeficijente, kladionice su rijetko na našoj strani. Kad god igramo u gostima, nikad nismo favoriti. Kod kuće smo blagi favoriti, ali kada je u pitanju Manchester United nisam siguran. Ne kladim se, ne razumijem se u te stvari, ali mogu kazati da očekujem našu pobjedu. Imamo veliku šansu", zaključio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo