BILIĆA OBOŽAVAJU U LONDONU: / Vlasnik West Hama bogato će nagraditi hrvatskog stručnjaka

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić uskoro bi mogao biti nagrađen novim ugovorom.

25.3.2016.
8:35
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Kako navodi The Sun jedan od suvlasnika kluba David Sullivan oduševljen je i iznenađen koliko se dobro Bilić prilagodio zahtjevima engleskog nogometa. Navode i kako razgovori oko novog ugovora neće započeti prije ljeta jer Sullivan navodno želi vidjeti kako će se Bilić snaći i ima li živaca i znanja da dobru sezonu na isti takav način privede kraju.

Čeka kraj sezone

"Ponudit ću Slavenu novi ugovor, ali ne prije siječnja. Želim se uvjeriti da nije jednosezonsko čudo. Uvjeren sam da on to nije, ali razgovarat ćemo u novoj godini. Nigdje ne može otići jer je pod ugovor. Moram vam odmah reći da je jako zainteresiran za naš projekt, a ne novac. On je pomalo socijalist", poručio je Sullivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Blić je prošlog ljeta potpisao trogodišnji ugovor s West Hamom. Trenutno se njegov klub nalazi na visokom petom mjestu s bodom manje od Manchester Cityja na četvrtom i pozicije koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Također, napomenimo i to da West Ham igra posljednju sezonu na Upoton Parku te da će se nakon 112 godina ovog ljeta preseliti na novi Olimpijski stadion s kapacitetom do 54 do 60 tisuća gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo