Bilić zadovoljan: To je Hrvatska kakvu želim

U posljednjoj provjeri uoči nastavka kvalifikacija Hrvatska je u Dublinu protiv Irske odigrala bez pobjednika, ali i golova, 0:0.

11.8.2011.
11:40
VOYO logo

"Nedostajao sam nam je samo gol, sve ostalo je bilo kako smo htjeli! Mogu slobodno reći da smo bili bolji i bliži pobjedi protiv vrlo dobre irske reprezentacije. Oni su, da ne zaboravimo, u posljednjim 7 utakmica 6 puta slavili, dakle vrlo su ozbiljan takmac", rekao je Bilić za Jutarnji list nakon utakmice.

Na Dublin Areni skupilo se tek nešto više od 10.000 gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U odličnom ambijentu, gdje je nedostajalo tek malo više ljudi na prekrasnom stadionu, odigrala se solidna utakmica u kojoj je angažman igrača, iako nije bila natjecateljska partija, bio na visokoj razini", dodao je hrvatski izbornik.

Vraćanje Darija Srne u sredinu, a Vedrana Ćorluke na desnog beka pokazalo se kao dobar potez. Upravo s te strane dolazile su najopasniji centaršutevi za irska vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo po desnoj strani izvanredno djelovali, bili opasni i vrlo čvrsti. Ono što me nije zadovoljilo je centaršut, pogotovo što je Srna jedan od najjačih po tom pitanju u Europi", kazao je Bilić.

Eduardo Da Silva odigrao je prvih 45 minuta utakmice. Nije to Dudu na kojeg je Slaven navikao, ali je zadovoljan njegovom predstavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam i njemu da on nije još onaj Eduardo iz prvog kvalifikacijskog ciklusa, ali isto tako je točno da je vidljivo kako napreduje u igri. Zadovoljan sam njegovim doprinosom kombinatorici, puno je pomagao Kranjčaru i Modriću stvarajući trokut koji je za protivnike uvijek problematičan u obrani gola. Eduardo napreduje, to je vidljivo", zaključio je Bilić.

specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108070074006 arti-201108020043006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo