BILIĆ U NEVJERICI: / 'Ne razumijem zašto Vardy i društvo tako nisu igrali kod Ranierija?"

Image

Odlazak Claudia Ranierija s klupe Leicestera iznenadio je i hrvatskog stručnjaka Slavena Bilića.

16.3.2017.
18:02
VOYO logo

Upravo će njegov West Ham u subotu dočekati aktualne prvake Engleske. Tim povodom Bilić je još jednom prokomentirao Ranierijevu smjenu, koja se sudeći po rezultatima Leicestera od njegova odlaska pokazala opravdanom.

"Nakon njegove smjene rekao sam što mislim o tome i još uvijek mi nije jasna ta odluka, međutim sudeći po rezultatima dobili su što su željeli. Ali i dalje je to za mene bila loša odluka. Claudio je stvarno napravio dobre stvari za taj klub", kazao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko ne može reži da je to bila pogrešna odluka. Imaju odlične rezultate i momčad djeluje drugačije nego prije četiri tjedna. Igraju kao prošle sezone. Jamie Vardy podsjeća na igrača od lani. Ne znam zašto ranije nisu tako igrali. Ne razumijem to", poručio je trener West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na komentar suvlasnika Davida Sullivana koji je izrazio nezadovoljstvo porazom od Bournemoutha.

"To je bio komentar na utakmicu. I ja sam rekao da ne možemo biti sretni načinom na koji smo igrali i kako smo primili golove. Moramo biti bolji u obrani", smatra Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednje vrijeme dosta se piše da bi krajem sezone mogao dobiti novi ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate kako to ide. Poslije par dobrih rezultata svi pričaju o tome, a nakon niza lošijih to je drugačija priča. Moja se situacija nije promijenila i mogu se nositi s time", završio je.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo