BILIĆ PROGOVORIO O KAZNI I NAJAVIO DOLAZAK HRVATA U WBA: / 'Nisam napravio ništa pogrešno, mislim da kao trener imam pravo na to'

Image
Foto: Profimedia

Izrazio je razočaranje dobivenom kaznom

25.9.2020.
10:24
Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski izbornik i trener WBA SlavenBilić kažnjen je u srijedu novčano s osam tisuća funti zbog crvenog kartona na dvoboju s Evertonom.

Bilić je isključen zbog prepirke sa sucem Mikeom Deanom na poluvremenu utakmice. Nakon što je Everton u 45. minuti poveo s 2-1 golom Jamesa Rodrigueza, u drugoj minuti nadoknade prvog poluvremena još je i branič WBA Kieran Gibbs isključen zbog udaranja Jamesa Rodrigueza, a kada je sudac Dean dosudio odlazak na odmor, Bilić mu je prišao i jasno dao do znanja kako je nezadovoljan njegovim dijeljenjem pravde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razgovarao sam s ljudima iz FA-a i dobio sam kaznu zbog koje nisam sretan. Najlakši izlaz iz svega je platiti kaznu. Još uvijek mislim da nisam napravio ništa pogrešno jer sam samo nešto želio pitati suca oko te situacije. Ako su pravila takva, onda dobro. Zaboravimo na to, ali znam da nisam napravio ništa pogrešno ili mi je namjera bila da ne napravim ništa pogrešno. Samo sam htio malo porazgovarati, za što ja kao trener mislim da imam pravo”, kazao je Bilić uoči utakmice s Chelseajem ovog vikenda.

Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

West Bromwich Albion midfielder (on loan from Benfica) Filip Krovinovic (7) looks to release the ball during the EFL Sky Bet Championship match between West Bromwich Albion and Reading at The Hawthorns, West Bromwich West Bromwich Albion v Reading, EFL Sky Bet Championship - 21 Aug 2019, Image: 466577652, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Dennis Goodwin/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

“Moja namjera je bila otići u svlačionicu, ali dok sam hodao travnjakom vidio sam suca pa sam želio s njim porazgovarati. Nisam sretan zbog kazne”, naglasio je još jednom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga Bilić se osvrnuo na hrvatskog nogometaša Filipa Krovinovića. Interes za njim pokazali su Getafe i Bologna, no, čini se da će ostati u WBA jer se klub dogovorio s Benficom oko nove posudbe.

“Sve će biti gotovo u idućih nekoliko dana. Rekli su mi da bi do vikenda trebao biti s nama tako da očekujem da počne trenirati nakon Chelseaja”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo