Bilić pred novinarima napokon priznao pogreške!

'Nije apsurd govoriti o mojoj smjeni u ovoj situaciji, ako se gleda od neplasmana na svjetsko prvenstvo, pa na ovamo.

10.10.2011.
16:59
VOYO logo

U teškim danima nakon poraza od Grčke, Slaven Bilić pokušava biti do kraja profesionalan, pripremiti se i odraditi maksimalno utakmicu s Letonijom, ali ne može pobjeći od trenutne situacije i priče o njegovom odlasku s klupe hrvatske sportske svetinje - nogometne reprezentacije.

U Rovinju je ponovno razgovarao s Vlatkom Markovićem, predsjednikom HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pričali smo, razgovarali, ništa novo. Zahvaljujem mu na iskrenosti, podršci i autonomiji, tako je od prvog dana. Još jednom ponavljam i to se nikada neće promijeniti, ja boljeg predsjednika ne mogu ni zamisliti", kazao je Bilić, a onda otvorio dušu: "Nije apsurd govoriti o mojoj smjeni u ovoj situaciji, ako se gleda od neplasmana na svjetsko prvenstvo, pa na ovamo. Ovo je moj posao, na to sam spreman, i zato mi je ova situacija normalna. Ima tamnih stvari, ali one ne mogu zatomiti onaj užitak kada je dobro. Ovo je i bio najavljen kao moj posljednji ciklus. Podrška mi znači, priču o mojoj smjeni apsolutno razumijem, ali igrači i ja nemamo pravo o ničemu drugom razmišljati nego o utakmici protiv Letonije", rekao je Nane, kojemu ovih dana zaista nije lako i to se vidi. U dvoboju s Letoncima na travnjak će poslati najjače ofenzivne adute, puno očekuje od vezne linije u sastavu Srna, Rakitić, Modrić i Kranjčar. Tražit će visoku pobjedu i molit će se za kikseve Grčke, Švedske i Danske. "Od prve minute želimo se nametnuti, pokušati pobijediti s velikim brojem pogodaka i, ako nam se poklope neke stvari izbjeći dodatne kvalifikacije", rekao je Bilić.

Izvijestio je i o zdravstvenom stanju Nikole Kalinića, koji je snimio gležanj. "Ne radi se o nikakvom napuknuću ligamenata, već o jačoj distorziji, za par tjedana će se vratiti na teren", zaključio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110100103006 arti-201110090268006 arti-201110100133006 arti-201110090066006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo