BILIĆ PRED KAMEROM: / Bivši izbornik Hrvatske osudio napad na Hajdukove igrače i odgovorio bi li opet preuzeo splitsku klupu

Image
Foto: Screenshot

Slaven Bilić i dalje čekao posao po odlasku s klupe West Hama

29.4.2018.
16:07
Screenshot
VOYO logo

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić koji je posljednji trenerski posao odradio na klupi West Hama, engleskog prvoligaša u kojem je i kao igrač stekao slavu među navijačima, gostovao je u emisiji Istinom do gola.

Tema je bilo mnogo, a otvoren je razgovor nedavnim divljačkim napadom pojedinaca na nogometaše Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SRAMOTA DAN NAKON PORAZA OD DINAMA: /

Navijači u centru Splita napali igrače Hajduka, Futacs dobio nogom u glavu

Image
SRAMOTA DAN NAKON PORAZA OD DINAMA: /

Navijači u centru Splita napali igrače Hajduka, Futacs dobio nogom u glavu

Užasne stvari

"To su užasne stvari koje se ne bi smjele događati. Dobro, to se kod nas ne događa često, ali nije ni prvi put. U Engleskoj se za dosta manje stvari reagira promptno. Kad je bio incident na utakmici West Hama s Burnleyjem, kad su oni napali ložu, dakle oni nisu u nju ušli, gađali su je kovanicama... najprije, svi su to osudili, ali bez ikakvog 'ali'. Nema toga, tu je točka, nema 'ali'. Ti najodgovorniji, oni uhvaćeni na kamerama su za sedam dana dobili ili zatvor ili doživotnu zabranu ulaska na stadion. I gotova priča."

Osvrnuo se i na derbi kojeg su na Poljudu odigrali Hajduk i Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protivnik je isto onaj kojeg se nešto pita, Dinamo je bolji, ali Hajduk nije zaslužio izgubiti. Zaslužio je povesti 2-1, a što bi poslije bilo ne znamo. Hajduk je bio dobar, ali vidi se da Dinamo ima kvalitetnije igrače. Hajduk je imao više šansi od Dinama, ali svaka njihova šansa kao da se moraju 'iskidat', Dinamo u šanse dolazi lako. To je odraz kvalitete. "

Dres Hajduka je težak

Ovako objašnjava igranje u Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je igrat u Hajduku, dres je težak. Težak je tonu. Još kad se napuni stadion, tu je pritisak. Momci su mladi i teško se nose s pritiskom."

Upitan bi li ponovno bio trener Hajduka, kluba u kojem je počeo trenersku karijeru, Bilić je odgovorio negativno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo