Bilić otkrio najveći problem hrvatskog nogometa!

'Brinem se i to za nogomet u cjelini. U problemima je iz dva razloga, prvi je opća recesija i financije, što nije slučaj samo kod nas, a drugi razlog je nepovjerenje struci...

27.2.2012.
8:57
VOYO logo

Kratka kava na šanku u Sheratonu, tradicionalna izmjena poljubaca u obraz i trk u autobus pripremiti putovnice za prelazak u Sloveniju.

Tako je izgledalo okupljanje devetorice reprezentativaca i šefa Slavena Bilića, a ostali će u Čatež 'kapati' tijekom današnjeg dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Švedska mi je zadnja provjera igrača prije nego što konačno složim popis putnika za EURO. Oni su bili najbolji drugi u kvalifikacijama, a očekujem puno od te prijateljske, kanim isprobati što više igrača. Za protivnike u pripremnim utakmicama birali smo momčadi sa sjevera Europe, budući da se koncentriramo na utakmicu s Irskom, kojom otvaramo prvenstvo, a start je ionako najbitniji", objasnio je Bilić.

Reprezentacija se prvi put okupila nakon Istanbula. Nane se osvrnuo na predstojeće protivnike Švedsku, Estoniju i Norvešku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogli smo to drugačije, možda i bolje iskombinirati, imali smo izbor između Švedske i Danske koji su protivnici po mjeri, a u petom mjesecu smo već odabrali suparnike. No, koncentrirani smo na Irsku."

Kako gledate na atmosferu koja trenutno vlada u domaćem nogometu, neovisno o reprezentaciji?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brinem se, isto kao i vi. I to za nogomet u cjelini. U problemima je iz dva razloga, prvi je opća recesija i financije, što nije slučaj samo kod nas, pogledajte Glasgow Rangers ili Portsmouth. Drugi razlog je nepovjerenje struci...", kazao je Bilić.

Uz treninge, naše nogometaše očekuju i glumačke uloge, jer treba za EURO snimiti reklame, fotografirati se sa sponzorima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija 2

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo