Bilić objavio: 'Dobio sam ponudu iz Rusije!'

'Raspored je odličan, svi smo superzadovoljni', rekao je Slaven Bilić hrvatskim novinarima analizirajući ždrijeb kvalifikacijskih utakmica za Svjetsko prvenstvo.

24.11.2011.
14:34
VOYO logo

U srijedu je hrvatska delegacija (Vlatko Marković, Zorislav Srebrić, Slaven Bilić, Aljoša Asanović i Nikola Jurčević) u Bruxellesu dogovorila raspored utakmica kvalifikacijske skupine za SP 2014. u Brazilu, a dan poslije izbornik se u Zagrebu pojavio pred novinarima u HNS-u.

"Željeli smo izbjeći tri stvari. Srbe na početku i na kraju da tenzije budu manje. Ni oni to nisu htjeli. Druga stvar je da blok utakmica ne bude dva gostovanja i to dva jaka. I treće da kvalifikacije počnemo domaćom utakmicom. Tako da smo zadovoljni rasporedom", kazao je Bilić i pojasnio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Bilić priznao je da je imao prilike nastaviti karijeru u Rusiji. Novinaru ruskog Sovjetskog sporta je potvrdio: "Mogu potvrditi da postoji interes iz mnogih zemalja i klubova, pa tako i iz Rusije, no ja sam glavni trener Hrvatske i nemam namjeru to napustiti", rekao je Bilić za Sovjetski sport. "Imamo dobar start gdje možemo krenuti s četiri ili šest bodova, što je dobro prije odlaska u Makedoniju, koja nas uvijek dočeka na nož. Onda dolazi Wales, a ako do tada sve obavimo po planu, dolaze nam Srbi, koje ni ne moramo imperativno pobijediti", rekao je Bilić i na kraju istaknuo kako je srpska delegacija u pregovorima bila iznimno korektna.

Presica je trajala kratko, glasnogovornik HNS-a Davor Gavran objasnio je novinarima da ne postavljaju druga pitanja osim onih vezanih za ždrijeb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija 2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo