BILIĆ NAVUKAO BIJES NAVIJAČA: / Nije mi žao! Morao sam donijeti odluku!

Image
Foto: AFP

West Ham je (ne)očekivano ispao iz kvalifikacija za Europsku ligu. Iako su čelnici kluba najavljivali čak i borbu za trofej, nisu dogurali niti do kraja kvalifikacija...

7.8.2015.
9:39
AFP
VOYO logo

Krivac jest - Slaven Bilić. Novi trener West Hama je svjesno ostavio najbolje igrače u Londonu, praktično je odveo drugu momčad, te je engleski klub ispao od rumunjske Astre. Istog onog kluba kojeg je Dinamo lani na Maksimiru pregazio s 5:1.

Gledao korak unaprijed

"Nije mi žao, niti bi išta promijenio. Morao sam donijeti odluku. Ja sam onaj koji odlučuje i ostajem pri svojoj odluci bez obzira na posljedice. Vjerojatno bi došli do pobjede da smo doveli igrače koji su ostali u Londonu, ali mislim da su dečki na terenu dali sve od sebe", kazao je Bilić koji je sve to napravio kako bi Hammersi što spremniji dočekali početak Premiershipa i gostovanje kod Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo pozitivan rezultat kod Arsenala, želimo dobro krenuti u prvenstvo", rekao je Bilić i opet se vratio na ispadanje: "Moram li se opet opravdavati? Pričao sam s ljudima u klubu oko nadolazeće sezone. Željeli smo proći, vjerovao sam da to možemo napraviti s ovim igračima. Ponosan sam na njihov trud, ali i razočaran rezultatom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić je jednostavno shvatio da nema smisla gurati na dva fronta. Nastup u Europskoj ligi ionako će dodatno potrošiti i iscrpiti njegove igrače. Teško će moći napraviti neki veći rezultat u Europi, tako da je bolje se skoncentrirati na što mirniju sezonu u Premiershipu. Dio navijača je to shvatio, ali dobar dio se jako naljutio i napali su Slavena na društvenim mrežama.

Slijedi - Emirates

Ukoliko za vikend izvuće barem bod s Emiratesa sve će biti zaboravljeno i Bilića će slaviti, no ukoliko uvjerljivo izgube od gradskog rivala, Slaven će tek tada upasti u probleme...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo