VIDEO: / Bilicev potez odusevio Tursku!

Slaven Bilic opet uziva, njegovu suparnici su kiksali, a njegovi 'beskucnici' su igrali kao domacini u Ankari i tamo pregazili Kayseri Erciyesspor s 5:1.

16.3.2015.
12:41
VOYO logo

Besiktas koji zbog obnove svog Enonu stadiona igra diljem Turske kao domacin je vec u prvom poluvremenu pregazio suparnika. Bilo je 3:0 u prvih 45 minuta, a nakon postignutog gola, zamjenski kapetan Besiktasa, Necip Uysal je stigao po osvjezenje na klupu. Bilic je cestitao svom veznjaku na odlicnom potezu koji je doveo do gola, a zatim je doslo do dogadaja koji je odusevio cijelu Tursku.

Bilic je prvo zagrlio svog igraca, prije povratka na teren mu ocinski porucio - poljubi me. Turcin mu je ispunio zelju, Bilic je dobio pusu u obraz, kao kad ostavi klinca u vrticu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijam za Galatasaray, ali ovaj covjek jednostavno je genij. Zraci samopouzdanjem, toliko srca i strasti daje svojoj momcadi, moras ga respektirati, Turskoj treba vise Bilica", jedan od komentara na VIDEO koji je odusevio Turke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset kola prije kraja prvenstva, Besiktas ima dva boda ispred Galatasaraya, a cetiri ispred Fenerbahcea kojem u Kadikoy stize na gostovanje u sljedecem kolu. Novi veliki ispit za Slavena, a ako to prode neokrznut, vjerojatno ce ljubiti cijelu momcad od srece...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo