BILIĆ NAKON POVIJESNOG DOSEGA: / 'Još smo u igri, borit ćemo se do kraja'

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić ušao je u srijedu u povijest West Hama.

21.4.2016.
8:48
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

West Ham je u zaostaloj utakmici 30. kola pobijedio Watford s 3-1 i ostao u utrci za plasman u Ligu prvaka. Istina, neće to Čekićarima biti lako ostvariti jer se nalaze na šestom mjestu, a do kraja su ostala samo četiri kola. Trećeplasirani Manchester City im bježi pet, a četvrtoplasirani Arsenal s utakmicom manje četiri boda.

Image
LUDNICA U ENGLESKOJ: /

Slaven Bilić ostvario još jedan veliki uspjeh

Image
LUDNICA U ENGLESKOJ: /

Slaven Bilić ostvario još jedan veliki uspjeh

'Trebali smo zabiti više'

"Kao prvo, zadovoljan sam jer smo igrali dobar nogomet. Dominirali smo od samog početka i zasluženo pobijedili. Samo zbog loše realizacije ili dobrih obrana Gomesa nismo zabili više. Zasluženo smo pobijedili, ali trebali smo zabiti više", pomalo je kritičan nakon utakmice bio Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/FNlv

Njegova je momčad bez poraza već devet uzastopnih kola u Premier ligi, što se nije dogodilo još od 1985. kada su Hammersi nanizali 18 utakmica neporaženosti. Zbog ispadanja iz FA kupa, West Ham će sada imati nešto dulju stanku, sljedeću utakmicu igra tek 30. travnja kada gostuje kod West Bromwicha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dobro je da slijedi stanka'

"Dobro je da imamo stanku iako je nismo htjeli. Igrači će dobiti nekoliko dana odmora, a nakon toga se vraćamo treninzima kako bismo se dobro pripremili za posljednje četiri utakmice. Još smo u igri za sve i borit ćemo se do kraja", zaključio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim protiv West Bromwicha, njegova će momčad do kraja Premier lige igrati kod kuće protiv Swanseaja i Manchester Uniteda, te u gostima protiv Stokea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo