BILIĆ NAJAVIO PRVO POJAČANJE: / 'Dovest ćemo jednog od najdarovitijih igrača u Španjolskoj'

Image
Foto: AFP

Slaven Bilić i West Ham u subotu nastavljaju svoj pohod na pozicije koje vode u Ligu prvaka.

31.3.2016.
16:03
AFP
VOYO logo

Na Upton Park stiže Crystal Palace, 16. momčad prvenstva i to bi mogla biti dobra prilika Biliću da upiše nova tri boda, pogotovo jer će imati skoro sve igrače na raspolaganju.

"Jedini igrači koji će nam nedostajati su James Collins i Sam Byra. Neki se vraćaju tek sutra zbog reprezentativne pauze, pooput Victora Mosesa. Payet se vratio iz Francuske. Nije sve idealno ali se želimo što prije vratiti u formu prije pauze", rekao je Bilić te je posebno prokomentirao dobar nastup Payeta u dresu reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pun sampouzdanja

"To je dobro i za njega i za nas. Imao je puno samopouzdanja prije, a sada će ga imati još više. Trenirao je s vrhunskim igračima i izuzetnim trenerom. Mislim da se njegova situacjia u reprezentaciji promijenila pogotovo jer je odigrao dvije sjajne utakmice", smatra hrvatski stručnjak.

U javnost su procurile glasine oko novih pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Blizu smo dogovora s Tonijem Matrinezom iz Valencije. Ako posao uspješno dovršimo dobit ćemo jednog od najdarovitijih mladih igrača iz Valencije. Sve druge priče su u ovom trenutku samo špekulacije", prokomentirao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je, podsjetimo, peta momčad Premier lige. Trenutno imaju 50 bodova, dok ih Manchester City na četvrtom mjestu ima 51. Oni će pak u subotu gostovati kod Bournemoutha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo