BILIĆ KRENUO PO HIT-IGRAČA PRVE HNL I POTENCIJALNOG VATRENOG: / Hajduk mu nije dao priliku, a sad bi mogao u Premiership

Image
Foto: Profimedia

Već duže vrijeme u sjajnoj formi vrlo lako bi mogao postati drugim vratarom hrvatske nogometne reprezentacije

11.8.2020.
20:32
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski trener i bivši izbornik Hrvatske, Slaven Bilić, navodno želi u svoj West Bromwich Albion dovesti mladu zvijezdu Lokomotive, jednog od najboljih vratara Prve HNL i vjerojatno od skora drugog golmana Vatrenih, Ivu Grbića.

Birmingham Mail tvrdi kako je West Bromwich Albion zagrizao za Grbića, a istu su informaciju ovih dana objavili i pojedini domaći mediji pozivajući se na izvor blizak klubu. Lokomotiva bi na Grbiću itekako mogla zaraditi, navodno će odšteta biti negdje u visini četiri ili čak pet milijuna eura, dok je Grbićeva inicijalna cijena, prema Transfermarktu, dva milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

12.06.2020., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 28. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo. Marko Tolic, Ivo Grbic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Inače, Grbić je dijete Hajduka, tamo je prošao sve selekcije, no nikada nije dobio pravu priliku i prije dvije godine prešao je na Kajzericu. U Lokomotivi je vrlo brzo postao prvi vratar, a kako je već duže vrijeme u sjajnoj formi vrlo lako bi mogao postati drugim vratarom hrvatske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo