IMA NOVU PONUDU? / Bilić ipak ne ide u Tursku, legendarni izbornik Vatrenih možda preuzme jednu od jačih europskih reprezentacija

Image

Posljednjih se dana nagađalo kako bi Bilić karijeru mogao nastaviti u Europi

9.1.2022.
22:32
VOYO logo

Nekadašnji hrvatski izbornik, Slaven Bilić, sporazumno je raskinuo ugovor te više nije trener kineskog prvoligaša Beijing Guoana. Tu je vijest službeno objavio ovaj kineski klub tijekom subote, a uz to je navedeno kako je 53-godišnji hrvatski strateg odlučio napustiti klub "kako bi bio sa svojom obitelji u vrijeme pandemije COVID-19“.

Bilić je u Beijing Guoan došao u siječnju 2021. godine te je odveo momčad do petog mjesta u kineskom prvenstvu koje je netom završilo. Osim na mjestu izbornika Hrvatske Bilić je ranije još radio u Hajduku, Hrvatskoj U-21, moskovskom Lokomotivu, Bešiktašu, West Hamu, Al-Ittihadu i West Bromwichu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ponuda za reprezentaciju?

Posljednjih se dana nagađalo kako bi Bilić karijeru mogao nastaviti u Europi, tražio ga je turski Fenerbahče, ali Bilić je tada još bio trener Beijinga i otklonio je mogućnost preuzimanja turskog velikana. No, sada je Bilić slobodan i možda padne dogovor, ali stvar je u tome što Bilić ima, kako prenose pojedini poljski mediji, ponudu da preuzme reprezentaciju Poljske.

Sport.pl tvrdi kako je Bilić možda i glavna opcija za izbornika njihove reprezentacije. Poljsku čeka baraž s Rusijom, a ako njih pobjede ići će na boljeg iz ogleda Švedske i Češke. Utakmice su na rasporedu na proljeće, a planiraju da ih do tada preuzme hrvatski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo