BILIĆ DOZNAO VELIKU ISTINU: / 'Lijepo je to znati, ali ne želim više pričati o tome'

Image
Foto: AFP

Britanski mediji izračunali su da bi West Ham Slavena Bilića bio drugi na tablici da nije bilo sudačkih pogrešaka koje su ih pri tome oštetile.

28.4.2016.
12:01
AFP
VOYO logo

"U jednu ruku, lijepo je znati da smo mogli biti drugi na tablici, ali je najvažnija stvar da igramo dobro dobro i da smo u dobroj poziciji četiri utakmice prije kraja prvenstva. Ne želim više pričati o tome. Sada smo fokusirani na utakmicu koja slijedi", kazao je Bilić, no unatoč tome što je rekao da ne želi pričati o sudački pogreškama opet mu je postavljeno pitanje o tome.

"Da li se sudačke odluke u našu korist i protiv nas na kraju izjednačuju? Pa, sudeći prema stanju na tablici to nije slučaj!", rekao je hrvatskim stručnjak pa je priznao kako njegova momčad teško može biti među četiri na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Top 4 nedostižan san

"Nismo imali takav cilj niti prije osam ili deset tjedana. Pristup nam je uvijek isti. Idemo iz utakmice u utakmicu", poručio je Bilić, sretan što ima cijelu momčad na raspolaganju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cilj nam je biti među šest najboljih i tako je neko vrijeme. Bit će teško jer nas čekaju utakmice s jer su Liverpoolom i Sothamptonom blizu, a čeka nas i dvoboj i Manchester Unitedom. Jasno da smo motivirani i željeli bi da Manchester United osvoji FA kup i u finalnoj utakmici bit ću njihov najveći navijač", rekao je Bilić, aludirajući na činjenicu da bi se na taj način otvorilo još jedno mjesto u Europi za ostale klubove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je, inače, šesti s 56 bodova dok ima za vrat puše Liverpool s 55 i Southampton s 54.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo