BILIĆ DONIO WEST HAMU REKORD: / 'Tko zna gdje možemo završiti'

Image

West Ham Slavena Bilića pobijedio je Sunderland s 1:0 u 27. kolu engleske Premier lige čime je skočio na peto mjesto, barem do nedjelje kada će Manchester United i arsenal odigrati svoju utakmicu.

27.2.2016.
16:27
VOYO logo

Pobjedu Biliću, kako se na kraju pokazalo, povijesnu donio je MichailAntonio. S ovom pobjedom West Ham je došao do 43. boda nakon 27 kola što je rekord ovog klub u Premeir ligi poslije toliko odigranih utakmica u jednoj prvenstvenoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvale igračima

"Bila je ovo teška utakmica. Pohvale igračima jer smo stvorili više prilika i zabili sjajan gol i pogodili okvir gola dva puta. Sve momčadi stvaraju šanse ali smo ih mi protivničke ovaj put smanjili", rekao je Bilić na s osvrnuo na strijelca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Michail je vjerojatno sanjao pet ili šest godina o igranju u Premier ligi, a onda je morao čekati svoju priliku i sada je igrač izrazito važnog kluba. Uživa u tome kao i mi. Zaslužio je sve svojim radom i stavom", dodao je trener West Hama te je progovorio o ciljevima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo pobijediti u što više utakmica i zabaviti navijače. Gdje će nas to odvesti vidjet ćemo. Ne bi trebali biti previše slatki ili seksi ali ako i dalje nastavimo napredovati tko zna gdje možemo završiti", poručio je Bilić..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo