BILIĆ DOBIO ŠAMAR ZA BOŽIĆ! Čelnici West Hama ne vjeruju Hrvatu: / 'Izgledaju kao amaterska momčad'

Image
Foto: AFP, JUSTIN TALLIS

Engleski prvoligaš West Ham odgodio je pregovore sa svojim menadžerom Slavenom Bilićem do kraja sezone, piše britanski tabloid The Sun.

21.12.2016.
8:48
AFP, JUSTIN TALLIS
VOYO logo

Čekićari su trebali oko Božića sjesti s Bilićem i dogovoriti detalje novog ugovora, ali situacija na tablici zaustavila je razgovore jer bi, nagađa se, hrvatski menadžer mogao dobiti otkaz na polovici sezone zbog loših rezultata.

Čelnici kluba nisu zadovoljni rezultatima

Iako je West Ham vezao dvije pobjede i osvojio sedam bodova u posljednjih tri susreta, dojam zbog lošeg ulaska u sezonu, trinaestog mjesta na tablici uz tek osvojenih 19 bodova nakon 17 odigranih kola Premier lige, još uvijek prevladava u razmišljanjima čelnika Hammersa koji nisu zadovoljni Bilićevim ovosezonskim radom u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić je sretan na Olimpijskom stadionu u Londonu i iako bi htio potpisati produljenje ugovora s West Hamom, to ipak neće biti slučaj.

Image
Image

Razgovori o produljenju ugovora odgođeni najranije do kraja sezone

"Razgovori o produljenju ugovora sa Slavenom Bilićem odgođeni su najranije do kraja sezone, ako i tad", otkrio je insajder engleskim medijima i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako je osvojio sedam bodova u zadnja tri kola, igra nije napredovala. Momčad se muči i nikome ne pada napamet započinjati razgovore o novom ugovoru. Predstava protiv Hull Cityja nije oduševila čelnike kluba koji su vrtili glavom u nevjerici. Ponekad West Ham izgleda kao amaterska momčad", dao je do znanja insajder.

Slijede teške utakmice

Vrijedi spomenuti kako je vlasnik West Hama David Sullivan na početku sezone najavio kako će Biliću ponuditi novi ugovor u siječnju kad se uvjeri kako nije riječ o slučajnim dobrim rezultatima. Čini se kako nije uspio dosad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pola godine Hammersi su samo pet bodova iznad opasne zone i očekuju ih teške utakmice za blagdane u kojima će se "lomiti koplja". Na Štefanje 26. prosinca u Engleskoj počinje ludnica zvana "Boxing Day", a West Ham igra protiv Swanseya u gostima. Nakon toga, Hammersi 31. prosinca idu u goste aktualnom prvaku Leicester Cityju, a samo dva dana poslije u sklopu 19. kola prvenstva sastav Slavena Bilića na svojem stadionu dočekuje Mourinha i United.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo