Bilić do Nove godine donosi važnu odluku

Asanović i Srebrić u utorak kreću u pregled kampova u Poljskoj. Izbornik Bilić će ih također posjetiti sredinom prosinca te do Nove godine odabrati bazu hrvatske reprezentacije za EURO.

5.12.2011.
22:12
VOYO logo

Glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza Zorislav Srebrić i Bilićev pomoćnik Aljoša Asanović u utorak putuju u Poljsku, gdje će obići pet ponuđenih kampova za smještaj tijekom prvog dijela natjecanja na EURU.

Nakon povratka iz Poljske odabir će se svesti na jednu ili dvije lokacije koje bi sredinom prosinca trebao obići i izbornik Slaven Bilić, koji će do Nove godine odlučiti koji će kamp biti sjedište naše nacionalne vrste. Srebrić i Asanović obići će ovih pet lokacija: Ostroda i Lubawa (kraj Gdanjska) te Kolobrzeg, Kopalenica i Tržebnica (kraj Poznanja), dok je u trećem planu kamp Kielce kraj Varšave. "Budemo li smješteni pokraj Poznanja, onda ćemo na utakmice s Irskom (10. lipnja) i Italijom (14. lipnja) putovati autobusom, a zrakoplovom u Gdanjsk (18. lipnja) na dvoboj sa Španjolskom", kazao je glavni tajnik HNS-a Srebrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija Više o temi: specijal-201104110410004-EURO 2012

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo