vezan za istanbul / Bilić dirnuo navijače i posvetio uspjeh na Anfielfu svom bivšem klubu i žrtvama terorističkih napada

Podsjetimo, nakon susreta Bilićevog bivšeg kluba Bešiktaša i Bursaspora u utakmici turskog nogometnog prvenstva, u blizini stadiona odjeknule su dvije eksplozije

12.12.2016.
9:02
VOYO logo

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i aktualni menadžer premijerligaša West Ham Uniteda Slaven Bilić u nedjelju je osvojio bod na teškom gostovanju kod Liverpoola, a na presici nakon utakmice posvetio je svoj uspjeh žrtvama terorističkih napada u Istanbulu.

Podsjetimo, nakon susreta Bilićevog bivšeg kluba Bešiktaša i Bursaspora u utakmici turskog nogometnog prvenstva, u blizini stadiona odjeknule su dvije eksplozije u kojima je život izgubilo gotovo 40 osoba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio bih posvetiti bod ljudima u Turskoj gdje smo moj tim i ja bili dvije godine. Suosjećam s njima, moje molitve su s njima. Ono što se dogodilo je nevjerojatno. Jako je tužno ono što se događa u jednom od najboljih gradova i najboljih zemalja na svijetu. Tamo su ljudi tako dobri, tako prijateljski raspoloženi, tako topli..."

Bilić je Bešiktaš vodio od 2013. do 2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo