'Bili su bespomoćni, nitko ih nije ovako nadigrao!'

'Naši igrači su odigrali bez greške u svakom pogledu. Gledao sam prijašnje utakmice Turaka i nitko ih nije ovako nadigrao, čak ni Njemačka.

12.11.2011.
0:28
VOYO logo

Izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić bio je presretan nakon sjajne izvedbe svojih igrača koji su u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija deklasirali Turke s 3:0.

"Zalužili smo pobjedu, čak i s više golova razlike. Ovo je fenomenalno. Čestitam svim svojim igračima, odigrali su bez greške u svakom pogledu. Gledao sam prijašnje utakmice Turaka i nitko ih nije ovako nadigrao, čak ni Njemačka. Bili su bespomoćni", izjavio je neposredno nakon utakmice Bilić i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki naš kotačić je štimao, svi su bili fenomenalni, za ocjenu 10! Ako išta moram izdvojiti iz ove utakmice, to je trka naših špica. Oni su njiih maltretirali!", rekao je Bilić, a Niko Kranjčar, koji je utakmicu gledao s tribina Turk Telekom Arene dodao:

"Mislim da je naš plasman riješen iako se to u sportu nikada ne smije reći. Mandžo i Ola su odradili veliki posao, ali svi su bili kao jedan. Ovo je bilo na tragu naših najboljih igara", zaključio je Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turska - Hrvatska 0:3 BiH - Portugal 0:0 Češka - Crna Gora 2:0 Estonija - Irska 0:4

Uzvrati se igraju 15. studenog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo