BILA BI TO NAJLUĐA NOGOMETNA PRIČA GODINE: / Nećete vjerovati u kojem je klubu Mandžukić mogao završiti

Image
Foto: Profimedia

'Predsjednik je htio dovesti Ibrahimovića i Mandžukića prije nego što je hrvatski napadač otišao u Katar'

5.3.2020.
17:33
Profimedia
VOYO logo

Otkako je otišao u Katar, o Mariju Mandžukiću jedva da se išta priča i piše, a sve je možda moglo završiti drugačije da je prihvatio ponudu hit-kluba talijanske Serie B. Nekadašnji prvoligač Benevento koji trenutno razbija u Serie B i drži prednost nad drugoplasiranim Frosinoneom od čak 19 bodova mogao je biti njegov novi klub.

Benevento se redefinirao, vodi ih legendarni Pippo Inzaghi, kapetan im je ikona talijanske lige Christian Maggio, posljednji put su izgubili 26. listopada prošle godine, a od tada su upisali 15 pobjeda i samo tri remija. Ukratko ovo romantično čudo od ekipe ima velike planove i ne misli samo stati na gaženju u Serie B. Naime, predsjednik Beneventa planirao je dovesti nekoliko zvučnih imena među kojima je i Mario Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

April 10, 2019 - Amsterdam, Netherlands - Mario Mandzukic of Juventus during the UEFA Champions League Quarter Final match between Ajax Amsterdam and Juventus at Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands on April 10, 2019, Image: 425743651, License: Rights-managed, Restrictions: * France Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Andrew Surma / Zuma Press / Profimedia

Ambiciozno vodstvo kluba

"Predsjednik je htio dovesti Ibrahimovića i Mandžukića prije nego što je hrvatski napadač otišao u Katar. Međutim, ubrzo se morao pomiriti sa stvarnošću", rekao je sportski direktor Pasquale Foggia, isto jedna od ikona talijanskog nogometa.

"Sretan sam što radim s jako ambicioznim predsjednikom. Sve nam ide dobro, to potvrđuju i rezultati. Zadovoljni smo i igračkim kadrom, imamo sjajne igrače i velike ljude", naglasio je još Foggia koji je karijeru gradio u Laziju, Sampdoriji, Cagliariju i Empoliju, a od 2018. godine obnaša dužnost sportskog direktora u Beneventu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne znamo za vas, ali nama se ideja o dolasku Mandžukića u Benevento sviđa jer u Kataru mu očito ne ide kako je zamislio. Tko zna što će biti na kraju, možda pristane doći sljedeće sezone?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo