Liga prvaka / Bijes Dinamovih navijača nakon potopa usmjeren na jednog čovjeka: 'Pogledat ću horor da se malo opustim'

Image
Foto: Pixsell.hr

Dinamov težak poraz u susretu protiv Milana nije dobro legao navijačima Modrih, a krivca su pronašli u čovjeku koji ih je uveo u Ligu prvaka

25.10.2022.
23:28
Pixsell.hr
VOYO logo

Dinamo je teško stradao u ogledu protiv Milana na Maksimiru. Bila je to utakmica sezone za Modru momčad u kojoj bi joj pobjeda vrlo vjerojatno donijela nastavak natjecanja u Europi, a možda i u Ligi prvaka. Ipak prvak Italije je bio prejak te je Milan doslovno ponizio Modre pred punim Maksimirom s čak 0:4, a moglo je biti i mnogo gore da su napadači talijanske momčadi imali samo malo više prisebnosti u posljednjih 15 minuta.

Takav podbačaj Dinamove momčadi nije baš najbolje legao navijačima zagrebačkog kluba, a krivca su našli u Anti Čačića po kojem je usprkos sjajnim rezultatima do sada osuta paljba na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mi smo svoju šansu propustili protiv Salzburga'

"Hvala vam na serviseru Čačiću i povratak 10 godina unazad. Povratak na staro. Al budete igrali HNL, to je bitno kako serviser kaže'

"Mi smo svoju šansu (tj. Prvenstveno gosp. Čačić) propustili protiv Salzburga. Očekivati da se 'vadimo' protiv Milana i Chelsea…nerealno. Bar sad nek pokaže 'mu*a' pa baci u napad sve"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fokusirajte se na HNL… ispali smo već protiv Salzburga. Ne možemo se vaditi na Milanu, a pogotovo ako svih 11 ne igra. Samo da nas ne napune. Oprezna igra nas je koštala u LP. Kaj nam vrijedi pobjeda protiv Chelsea, samo zavaravanje"

Image

"U vezi igraju samo Mišić i Ljubičić, Ademi i Ivanušec izgubljeni, skrivaju se da ih ne bi lopta našla. Moharami bi bio odličan da ima pomoć veznog igrača, ali mu nitko ne prilazi. Sve u svemu, okrećemo se HNL-u"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad ću pogledati neki horror film, da se malo opustim"

"Greške koje se ne bi trebale događati. Golovi kakvi se ne bi trebali primati pri čemu Livi nije kriv. Prekasne izmjene igrača. Ali eto, Milan je ipak Milan i iako nije pokazuao neku igru, smireno je iskoristio šanse. Više sreće drugi put"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je onih momaka što su se derali za vas čitavu utakmicu…Respekt za BBB ali samo za njih"

"Kakav pristup utakmici takav i rezultat…u HNL-u negledljiv nogomet se večeras prenio na LP…bez rizika… trke i agresije nema rezultata…Čačiću hvala i zbogom"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Navijači ovaj put svaka čast…Nemam prigovora…Dok na igru, a bome i suca imam"

"Za hvalu navijačima maknite Čačića, Milan je prejak, ali mi nemamo trenera uz ziherašku igru dobijemo 4 komada, a ima pol ekipe u obrani, forsiranje Petkovića i Ivanušeca zbog Katara, Ademija koji nema snage i još puno toga, nije problem izgubiti od Milana, Chelseaja ali bez imalo muda je problem"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema pljuvanja, Liga prvaka je svemirski brod za nas! Idemo dalje, volim te Dinamo"

Image

"Trebao je jedno ovakvo prizemljenje, a samo pitanje vremena je bilo kad će nas netko poniziti zbog tvrdoglavosti jednog čovjeka koji uporno forsira istu stvar nakon kaj je zbog istog izgubio sve"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako hoćemo igrati ligu prvaka, dok god se ne uvede sustav i napadački nogomet kao kod salzburga neće bit pomaka….mora se i dovest koji igrač od 5-10 m a ne samo prodat…ovim starim trenerima se zahvaliti i počet gradit napadački nogomet…laku noć"

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo