BIJELI NE RAZMIŠLJAJU O PORAZU: /

'Znam kako će igrati, a nama je jedini hendikep što neigramo na Poljudu'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nogometaši Hajduka odrađuju posljednje pripreme za prvi europski nastup ove sezone. U četvrtak u 19 sati u Dugopolje dolazi Levski iz Sofije.

12.7.2017.
19:07
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

"To je jak klub s poviješću. Gledali smo njihove nastupe protiv Sutjeske. Cijenimo ih, ali ćemo pobijediti. Očekujem da budemo bolji u 180 minuta. Želimo proći i to bi bila pobjeda za mene. Ona je jako bitna. Sutra kreće utakmica od 180 minuta. Spremni smo slaviti u dvije utakmice. Moramo napadati i braniti se", rekao je trener Hajduka Joan Carrillo na konferenciji za novinare, javlja Dalmatinski portal.

"Ne znam što se priča tko će biti u prvih 11, ali to će biti moj izbor. Svi su odlično odradili pripreme i problem mi je izabrati najbolje", dodao je pa se osvrnuo na činjenicu da će nastupe propustiti Toma Bašić i i vratar Ivo Grbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je što ne možemo računati na Tomu, ali ga ima tko zamijeniti. Grbić također ima problema. Ozljede nisu ozbiljne i brzo će se priključiti momčadi", izjavio je Španjolac.

Iskoristio je ovu priliku kako bi se zahvalio ljudima iz Dugopolja jer su im ustupili stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijep je, ali nijedan nije kao Poljud. To nam je hendikep unatoč tomu što će navijači biti jednako vatreni. Stadion i teren neće utjecati na igru", smatra Carrillo.

Što se tiče suparnika rekao je kako će pokušati iskoristiti svoje prilike te da su opasni u tome.

"Imaju brza krila. Mislim da će čekati naše greške, ali mi idemo na pobjedu i to je naša filozofija", jasan je trener Bijelih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poručio je i da se vidi razlika između sadašnje momčadi i one od prije dva mjeseca.

Image

12.07.2017., Dugopolje - Trener Joan Carrillo i kapetan Hajduka Zoran Nizic odrzali su konferenciju za medije uoci utakmice HNK Hajduk Split - PFC Levski Sofia. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

"Ima nekoliko novih igrača. Smatram da je Hajduk bolji nego lani. Napravili smo korak naprijed", rekao je Carrillo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da se ne bolji budućnosti u slučaju poraza jer je poptisao ugovor s nadom da će igrati utakmice protiv klubova bogate povijesti.

"Želio bih tu biti i u budućnosti".

Za kraj se osvrnuo i na najave da bi moglo doći do nereda.

"Svatko ima svoj posao. Onaj tko bude radio taj dio brinut će o tome".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo