Bosanci kradu Hrvata kakav 'još nije hodao Maksimirom'!

'Mi smo obavili razgovor s Halilovićem i njegovim ocem, ali mnogi u javnosti ne znaju da to nije tako lako obaviti. Ja ću ga pozvati bez obzira na sve.

23.10.2012.
14:09
VOYO logo

Borba Hrvatske i BiH za Dinamovog dijamanta Alena Halilovića dobit će novi nastavak. Naime, iz stožera nogometne reprezentacije susjedne države stigla je potvrda da će "igraču kakav još nije hodao Maksimirom", kako Halilovića zove šef Dinamovog omladinskog pogona Romeo Jozak, poslati poziv za nastup u reprezentaciji.

"Mi smo obavili razgovor s Halilovićem i njegovim ocem, ali mnogi u javnosti ne znaju da to nije tako lako obaviti. Osim Halilovića u medijima se spominju još mnoga druga imena kandidata za reprezentaciju BiH, ali mnogi od njih ne mogu dobiti poziv jer nemaju sređene papire", rekao je izbornik mlade BiH reprezentacije Vlado Jagodić za SportSport.ba pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče Halilovića konkretno, mislim da ga mi moramo pozvati. Napravljen je kontakt s njim i ja ću ga pozvati bez obzira na sve. E, sada je do njega i njegove obitelji dalje, odnosno hoće li taj poziv i prihvatiti. Mi smo u petak održali jedan sastanak i donijeli odluku da ga pozovemo u U-21 reprezentaciju BiH. Nema nikakvog razloga da mu ja ne uputim poziv, a do njega je dalje", kaže Jagodić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo