BEZ NJEGA NE IDE: / Argentince čeka okršaj kod Brazila, a potvrđeno je da se za tu utakmicu u reprezentaciju vraća Messi

Image

Barcelonin napadač Lionel Messi pridodan je argentinskoj nogometnoj reprezentaciji za iznimno važne utakmice kvalifikacijskog ciklusa za Svjetsko prvenstvo protiv Brazila (gostovanje 10.

21.10.2016.
23:50
VOYO logo

Izbornik Edgardo Bauza uvrstio je Messija na popis po prvi put nakon 1-0 rujanske pobjede protiv Urugvaja u kojoj je ponajbolji svjetski nogometaš bio i jedini strijelac. Nije nastupio u 2-2 remiju protiv Venezuele zbog ozljede prepona, a propustio je i listopadski dio kvalifikacija u kojem je njegova reprezentacija odigrala 2-2 protiv Perua i upisala 0-1 poraz protiv Paragvaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Messija, u reprezentaciju su pozvani i veznjak argentinskog Racinga Marcos Acuna i branič Sao Paula Julio Buffarini. U dosadašnjem dijelu kvalifikacija Argentina je slavila u sve tri utakmice u kojima je Barcelonin napadač nastupio, ali i samo u jednoj od sedam koliko ih je propustio.

Za ovaj dio kvalifikacija nije pozvan branič Manchester Uniteda Marcos Rojo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon deset odigranih utakmica Argentina drži tek peto mjesto poretka u kvalifikacijskoj skupini sa 16 osvojenih bodova. Vodeći Brazil ima pet bodova više, a Kolumbija ih je na četvrtom mjestu sakupila 17. Direktan plasman na SP u Rusiju izborit će četiri prvoplasirane momčadi u skupini. Petoj slijedi razigravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo