BEŠIKTAŠ PUŠTA VIDU U PREMIER LIGU: / Najpoznatiji Vatreni bećar karijeru nastavlja uz bok suigrača iz reprezentacije!?

Image
Foto: AFP

Nakon samo šest mjeseci u Turskoj Domagoj Vida seli u Premier ligu

19.7.2018.
18:33
AFP
VOYO logo

U siječnju je, u statusu slobodnog igrača, Domagoj Vida napustio kijevski Dinamo i preselio u redove Beşiktaşa. Hrvatski stoper i turski nogometni klub tih su dana dogovorili suradnju na četiri i pol godine.

Prema napisima svjetskih medija, ona se sad prekida. Naime, trener momčadi Şenol Güneş pristao je odreći se usluga igrača koji je hrvatsku javnost oduševio igrama na Svjetskom prvenstvu u Rusiji kao i u proslavi ondje ostvarenog uspjeha. Razlog razlaska – 22 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porast cijene

Toliku svotu za njega nudi Liverpool u kojem će, ostvari li se ono o čemu se piše, Vida popuniti stopersku poziciju uz bok suigrača iz hrvatske reprezentacije. Dejan Lovren ondje je već iskušana 'marka' koje se njemački menadžer Jürgen Klopp ne odriče.

Turski klub pristao je prodati Vidu nakon što je Liverpool svoju ponudu koja je iznosila 17 milijuna eura začinio s dodatnih pet milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dokazao kvalitetu na SP-u

Pouzdani 29-godišnji stoper i ranije je bio na meti nekih nogometnih velikana, ali je pažnju na sebe definitivno skrenuo tijekom Mundijala u Rusiji s kojeg se Hrvatska vratila ovjenčana srebrom. Vida je odigrao sve utakmice u punoj minutaži izuzev one posljednje u fazi po skupinama kada je Hrvatska već imala osiguranu osminu finala natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda je to daleko od njegovih zaduženja, stigao se na svjetskoj smotri upisati i među strijelce pogodivši glavom mrežu Rusije u četvrtfinalu. Potom im je isporučio i jedanaesterac u mrežu tijekom raspucavanja penala kojima su Vatreni izborili polufinale turnira...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo