Beogradom kruži novi vic o Robertu Prosinečkom!

Robert Prosinečki naišao je u svlačionici Crvene Zvezde na čitav niz problema, a Beogradom o tim Robijevim nezgodama kruže i vicevi.

21.7.2011.
12:55
VOYO logo

Robert Prosinečki postavio je Vilotića prije odlaska na pripreme za kapetana, a mladi stoper mu je vratio tako da se na pripremama u Austriji malo previše uživio u ulogu šefa. Vilotić je, naime, prije utakmice sa Ashdodom uzeo kredu i na ploči u svlačionici objašnjavao suigračima kako će igrati.

To je toliko povrijedilo Prosinečkog da je vlastitog kapetana otpisao iz momčadi, da bi sada, izgleda pod pritiskom ljudi u klubu, ipak malo ublažio stav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni doček Roberta Prosinečkog u selu Ježevica

"Rekao sam da Vilotić neće igrati dok sam ja ovdje trener, što nije u redu prema klubu jer je Crvena zvezda iznad svih nas. Zvezda je važnija i od mene i od igrača i morat ćemo naći rješenje koje će biti u njenom interesu", izjavio je Žuti u intervjuu za Mondo te opisao kako vidi taj kompromis:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Milan na prvim utakmicama sigurno neće igrati, ne očekujte da tek tako pogazim svoju riječ. Jedino ako hoćete da odem, onda se može raditi što se hoće", izjavio je Prosinečki koji je, čini se, sve izgladio na sastanku s Vilotićem u srijedu.

Kolika je Robi faca u Beogradu pokazuje i to da gotovo svaki problem na koji naiđe, na kraju završi u formi neke svakodnevne priče uz kavu, anegdote ili vica. Najnoviji je onaj o Robiju i neposlušnom Milanu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulazi Prosinečki u svlačionicu i zatiče Vilotića kako crta taktiku na tabli.

'Je li Vilota, što radiš to?! Ja sam ovdje trener!', pita Robi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ma nemoj, a gdje ti je licenca?!', odgovara Vilotić!

cate-201101170366004

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106300566006 arti-201106170145006 arti-201105210245006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo