OPĆA MOBILIZACIJA / BBB u manje od 24 sata razgrabili sve ulaznice, Makarane čeka opaka atmosfera u Dvojci

Image
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Najavili su i probijanje zvučnog zida

11.5.2023.
22:39
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
VOYO logo

Futsal Dinamo će u petak od 19 sati u polufinalnoj seriji 1. Hrvatske malonogometne lige dočekati makarsko Novo vrijeme. Plavi u seriji vode 1:0 nakon što su u prvom susretu u Makarskoj slavili s 2:1.

Image
UTAKMICA SEZONE /

Futsal Dinamu stigla neočekivana podrška kojoj se nisu nadali: 'Svi u Dvojku - ajmo Plavi!'

Image
UTAKMICA SEZONE /

Futsal Dinamu stigla neočekivana podrška kojoj se nisu nadali: 'Svi u Dvojku - ajmo Plavi!'

Nova pobjeda domaćina značila bi finale, ali i Ligu prvaka. Naime, od iduće sezone oba finalista domaćeg prvenstva idu u najelitnije europsko natjecanje. Kako bi svojim miljenicima pomogli da to i ostvare, Bad Blue Boysi su najavili invaziju i ubrzo rasprodali Dvojku Doma sportova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi naši – Futsal Dinamo će prvi puta u svojoj povijesti prvenstvenu utakmicu odigrati u krcatoj Dvojci Doma sportova. I to ne bilo kakvu utakmicu, već tekmu koja nam može donijeti plasman u povijesno finale 1.HMNL, ali i povijesni plasman u Ligu prvaka u kojoj će Hrvatsku iduće sezone predstavljati dva finalista. Sve karte za dvoboj polufinala između Futsal Dinama i Novog Vremena (petak, 19 sati) rasprodale su nešto manje od 24 sata prije utakmice. Prema tome, na dan utakmice ulaznice se neće prodavati na blagajni Doma sportova", stoji na stranici Futsal Dinama.

Domaćin poziva navijače da u dvoranu uđu što ranije kako bi se izbjegle gužve i kako bi svi stigli na početak utakmice, a to će moći napraviti od 17:45 kada se otvaraju vrata Dvojke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘"U dvorani vas očekuje sjajna muzika, hladna Žuja, a za one maloljetne i hladni sok ili voda. Na štandu s ugostiteljskom ponudom omogućeno je i kartično plaćanje. Vrijeme do tekme možete skratiti i uz Dinamov štand na kojoj će biti izloženi artikli našeg kluba i navijačke grupe Bad Blue Boys (bez kartičnog plaćanja)", poručili su iz kluba pa dodali:

"Kada krene tekma, pozivamo sve navijače da glasom i dlanovima podrže našu momčad i da ne bacaju predmete na parket. Za kraj, pozivamo naše igrače da ne ‘izgore’ u takvoj atmosferi i da nam donesu prvo finale u povijesti!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za one koji nisu uspjeli doći do ulaznice Futsal Dinamo je najavio live stream prijenos na njihovom YouTube kanalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo