BBB-OVCI STALI ISPRED ONOG KAFIĆA KOD KNINA U KOJEM SE DOGODIO SRAMOTNI NAPAD NA SRBE: Poslali poruku Pupovcu i društvu

Image
Foto: PIXSELL/Facebook

'Pijetet sa žrtvama uvijek je u nama; ubojstva djece, žena i starijih bez imalo srama'

31.8.2019.
19:59
PIXSELL/Facebook
VOYO logo

Najžešći navijači Dinama Bad Blue Boysi u subotu su na putu na gostovanje u Split protiv Hajduka stali u Uzdolju kod Knina. Na Facebook profilu Hrvatske navijačke skupine, ispred kafića u kojoj se navija za Zvezdu razvili su poruke Miloradu Pupovcu: "MILORADE, TO SE NE ZABORAVLJA!"

Image
ODMAH NA POČETKU POČELI SU ODJEKIVATI - UŽASI: /

Jedan je trenutak posebno razbijesnio uzavreli Poljud

Image
ODMAH NA POČETKU POČELI SU ODJEKIVATI - UŽASI: /

Jedan je trenutak posebno razbijesnio uzavreli Poljud

Krvavi srpski pir se ne zaboravlja

Na dvama popratnim transparentima pojašnjavaju što se to točno ne zaboravlja: BORIČEVAC – 11 staraca, 44 žene i djece, BOSANSKO GRAHOVO – 62 žrtve, BROTNJA – 37 žrtava, ŽUPA DRVAR – potpuno pobijena, KRNJEUŠA – 200 žrtava, KULEN VAKUF – 900 žrtava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BBB dodaju podsjetnik: "Milorade, zbrajaj!"

Na drugom transparentu BBB-ovci su napisali: "Pijetet sa žrtvama uvijek je u nama; ubojstva djece, žena i starijih bez imalo srama!", stoji u opisu fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv petero osoba osumnjičenih za napad na Srbe u kafiću u Uzdolju podignute su kaznene prijave zbog kaznenih djela nasilničkog ponašanja počinjenog iz mržnje, oštećenja tuđe stvari i nanošenja tjelesnih ozljeda, a jedan od osumnjičenih je u bijegu, rekao je popodne glasnogovornik šibenskog ŽDO-a Emilio Kalabrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna osoba je u bijegu

Četiri osobe je ispitao zamjenik općinskog državnog odvjetnika, a jedna od prijavljenih osoba je u bijegu. Stavlja im se na teret da su 21. kolovoza došli u Uzdolje i u lokalu gdje se pratila utakmica Crvene zvezde bez razloga i povoda napali građane koji su gledali utakmicu i nanijeli tjelesne ozlijede nekima od prisutnih te oštetili inventar lokala, rekao je Kalabrić ispred šibenskog suda.

Nakon ispitivanja podnesen je prijedlog za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti da će osumnjičeni utjecati na ostale svjedoke, ometati kazneni postupak i zbog opasnosti da će ponoviti kazneno djelo jer su svi privedeni ranije prekršajno gonjeni prema Zakonu o sprječavanju nasilja na sportskim događajima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko od privedenih ipak nije bio umiješan u napad na sezonske radnike

Kalabrić je rekao kako nitko od privedenih ipak nije bio umiješan u napad na sezonske radnike koji se u lipnju dogodio na Braču.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nijedan od privedenih nije bio umiješan u napad na sezonske radnike na Braču", rekao je Kalabrić. Kazao je i kako je riječ o jako mladim osobama, ali da među privedenima nema maloljetnika.

Traga se za još desetak neidentificiranih napadača

Načelnik Policijske uprave šibensko-kninske Ivica Kostanić na popodnevnoj konferenciji za novinare u srijedu je rekao kako su svi napadači pripadnici navijačke skupine iz Splita, te da uz petero do sada kazneno prijavljenih osoba, šibenska policija traga za još desetak neidentificiranih napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriminalističko istraživanje za sada je provedeno nad trojicom 19-godišnjaka, jednim 21-godišnjakom i jednim 28-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kaznena djela nasilničkog ponašanja u vezi sa zločinom iz mržnje, oštećenja tuđe stvari te da su nanijeli tjelesne ozljede 38-godišnjoj vlasnici ugostiteljskog objekta i još četirima osobama.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo