BBB-i će za Dinamo navijati u srcu prosvjeda!

Iako u subotu u Zagreb dolazi Dinamov najljući suparnik, najžešći navijači Modrih ostaju dosljedni i nastavljaju bojkot utakmica.

16.3.2011.
19:41
VOYO logo

Sve je bliža najveća utakmica hrvatskog nogometa – derbi Dinama i Hajduka – no najvjerniji navijači zagrebačkog kluba se ne pripremaju za nju kao proteklih godina.

Bad Blue Boysi i dalje bojkotiraju utakmice svog kluba kojem je na čelu Zdravko Mamić i s podsmjehom gledaju na akciju klupskih čelnika Veliki derbi, veliki poklon kojom pokušavaju privući gledatelje na stadion te uz kupljenu ulaznicu poklanjaju Dinamov suvenir: dres, šal, majicu, privjesak...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za njih je to tužan i sramotan čin vodstva kluba koji zovu 'podmićivanjem' te će Dinamovi igrači i u subotu navečer biti uskraćeni za gromoglasnu podršku sa sjeverne tribine, dok će za Hajduk s juga navijati tisuće njihovih pristaša.

BBB-i tužna srca najavljuju okupljanje i gledanje utakmice u Tkalčićevoj ulici u centru Zagreba, u trenucima kada će se u hrvatskoj metropoli održavati novi antivladini prosvjedi, te pozivaju na civilizirano ponašanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mjesto polaska u Tkalčićevu će biti Cvjetni trg, pola sata prije utakmice, odnosno u 19.45 sati. Molimo sve da ponesu obilježja grupe i kluba, te da se ponašaju civilizirano i kulturno bez ispada i provociranja. Eventualno provociranje građana, započinjanje nereda i ostale gluposti će biti sankcionirane u startu", stoji, između ostlog, na službenoj stranici Bad Blue Boysa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo