BAYERNOVA SVLAČIONICA STALA IZA KOVAČA: / Svi se kunu da su uz njega, a jedan potez govori više od njihovih riječi

Image
Foto: AFP

Jaka Bayernova imena stala su iza Nike Kovača

28.11.2018.
10:01
AFP
VOYO logo

Nakon niza rezultata koji nisu bili po volji trenera Nike Kovača, vrhuške kluba, samih nogometaša Bayernove momčadi niti njihovih simpatizera, pobjeda 5-1 protiv Benfice u Ligi prvaka i prolazak u osminu finala natjecanja donose nešto vedrije izjave iz redova branitelja bundesligaškog naslova.

Image
VELIKANI OSIGURALI DRUGI KRUG: /

Kovačev Bayern pregazio Benficu, Robben zabio dvije golčine za pamćenje, Madriđani utišali Rim

Image
VELIKANI OSIGURALI DRUGI KRUG: /

Kovačev Bayern pregazio Benficu, Robben zabio dvije golčine za pamćenje, Madriđani utišali Rim

"Danas je sve bilo kako treba, branili smo se dobro, znali iskoristiti svoje prigode. I konačno smo igrali odličnih 90 minuta, baš kao što smo to i željeli. Svjesni smo svoje kvalitete, ali to uvijek treba pokazati i na terenu. Vjerujem kako je ovo za nas znak da idemo u pravom smjeru. U velikim utakmicama kao što su ove u Ligi prvaka vidim koliko može ova momčad. Ali imamo problema protiv manjih momčadi, kada mislimo da sve možemo na svom travnjaku riješiti i s pola snage", prenosi nogometni portal Goal riječi Nike Kovača koji je dodao i ovo želeći odbaciti ideju da se svlačionica okrenula protiv njega:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica za Niku

"Stalno se piše o četiri igrača koji su protiv mene, a vidjeli ste reakciju Francka Riberyja, to vam govori da je ipak sve drugačije. Drago mi je zbog odlične partije Riberyja, konačno je nagrađen za svoj veliki trud."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da je svlačionica na njegovoj strani trebale bi potvrditi i riječi samih aktera koji su ga spomenuli nakon uvjerljivog slavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da smo svi kao momčad željeli dokazati kako stojimo iza našeg trenera, ali ovo nije bila utakmica samo za njega. Igrali smo za klub, za uspjeh, za naše navijače. Znamo da su ovo burna vremena, želimo da svi znaju kako ipak nismo razjedinjeni", kazao je Thomas Müller, a dvostruki strijelac Arjen Robben dodao:

On to zaslužuje

"Posebno mi je drago zbog trenera. Kao čovjek on to zaslužuje. Atmosfera u momčadi je dobra, zajedno pobjeđujemo i zajedno gubimo. Nadam se da ćemo ovako nastaviti jer ne budemo li slavili u subotu protiv Werdera, ponovno ćemo biti u problemima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, igrali smo za Kovača, imali smo veliku odgovornost. Svi smo u istoj priči, svi se borili jedni za druge", dodao je Manuel Neuer, a isto potvrdio Robert Lewandowski:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jesmo li igrali za trenera? Da, sigurno. Svi stojimo iza njega."

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo