BAYERNOVA LEGENDA POSULA SE PEPELOM: / Lani nije imao lijepe riječi za Kovača, a pogledajte kako ga sada hvali

Image
Foto: Screenshot

Njemački prvak razbio je Spurse u drugom kolu Lige prvaka

2.10.2019.
11:43
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Bayerna stigli su u utorak navečer do jedne od najuvjerljivijih pobjeda u Ligi prvaka. Lanjskog finalista, Tottenham, svladali su sa 7:2 na njihovom stadionu. Niko Kovač očitao je nogometu lekciju MauricijuPochettinu i kupio naklonost navijača, medija i svog šefa i jednog od najvećih kritičara Karl-Heinza Rummeniggea.

Legenda je bila protiv njegova imenovanja te je vodio teške bitke s predsjednikom UlijemHoenesom. Na kraju je popustio i Kovač je postao trener. Od samog početka dočekao ga je na nož, a nikako mu nije mogao oprostiti rano ispadne iz Lige prvaka. Bayern je u dvije utakmice bio lošiji od kasnijeg prvaka Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Održao govor

Ove sezone kao glavni cilj Kovaču postavio je bolji plasman u Europi. A to očekuje pogotovo nakon demoliranje europskog viceprvaka. Nakon sjajne večeri Bavarci su imali zajedničku večeru u hotelu, a to je bila prilika Rummeniggeu da održi govor. Govor u kojem se dotakao i hrvatskog stručnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je bila povijesna, nezaboravna večer Bayerna. Naša momčad ispisala je povijest. Želio bih čestitati stručnom stožeru na čelu s Nikom Kovačem kao i cijeloj momčadi. Ovo je bo nevjerojatno", poručio je presretni Rummenigge. Odmah je krenuo i s usporedbama Bundeslige i Premier lige.

"Često se naša liga uspoređuje s engleskom. Dokazali smo da se možemo nositi i pobijediti engleski top klub. Uživajmo večeras. Ne pobjeđuje se često sa 7:2 u Ligi prvaka - pogotovo ne engleske klubove na njihovom veličanstvenom stadionu. Sjajan stadion, sjajna utakmica, sjajan dan, povijesni za Bayern", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo