BAYERNOV SPONZOR OKRENUO LEĐA KOVAČU I OZNAČIO NJEGOV KRAJ? / Procurio neobičan detalj s treninga njemačkog prvaka

Image
Foto: Profimedia

Bivši izbornik ovog vikenda ima priliku osvojiti prvi naslov prvaka

16.5.2019.
9:08
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski stručnjak Niko Kovač predvodio je u srijedu trening Bayerna uoči posljednjeg kola njemačkog prvenstva u kojem će aktualni prvak protiv Eitrachta imati priliku potvrditi novi naslov.

Jedan zanimljiv detalj s tog treninga primijetio je njemački Bild. Dok je cijela momčad trenirala u novoj opremi, Kovač se pojavio u staroj. Novu bi navodno trebao dobiti idućeg tjedna. Međutim, ne osvoji li naslov možda se to neće niti dogoditi jer će vodstvo kluba imati veliki razlog da mu otkaže povjerenje. To znači da proizvođač opreme neće niti morati isporučiti bivšem hrvatskom izborniku novu. Zlobnici bi mogli zaključiti da mu je nisu isporučili upravo zbog toga jer nisu uvjereni da će i idućeg tjedna biti trener Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lewandowski i Griezmann

U međuvremenu, pojavile su se glasine vezane uz najboljeg Bayernovog igrača Roberta Lewandowskog. Poljak, piše Kicker, ima ponude PSG-a i Manchester Uniteda. Bayern mu nudi produljenje ugovora za još jednu godinu, do 2022., ali napadač želi ostati dulje. Ne izađu li mu u susret, dvije strane mogle bi se razići. Nadalje, stigla je i vijest da su Nijemci zagrizli za Antinea Griezmanna, koji je objavio da napušta Atletico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo