BAYERN VEĆ PRONAŠAO ZAMJENU ZA VELIKANA: / Legendarni Nizozemac napušta klub gdje je ostvario sve što je htio

Image

Sve je izglednije kako završava Robbenova era u Bayernu

27.2.2018.
7:50
VOYO logo

Nizozemac Arjen Robben ne planira se umiroviti na kraju ove sezone, a sve je izglednije kako će napustiti Bayern Muenchen. Već je ranije naglasio kako je moguće da će slijediti put Bastiana Schweinsteigera i preseliti u Ameriku te zaigrati u MLS-u. Također, razmatra i ponude iz Kine i Katara.

Legendarni krilni igrač ima 34 godine, stigao je u Njemačku 2009. godine te upisao 185 nastupa za Bavarce i zabio 93 gola. Osvojio je šest naslova prvaka i četiri Kupa, a zabio je i pobjednički gol u finalu Lige prvaka 2013. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IDEALNIH 11 KOJI PROPUŠTAJU SP: Ove zvijezde i reprezentacije činile bi ‘skupinu smrti’, no Svjetsko prvenstvo neće vidjeti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upravo je nastavak karijere tema mojih razgovora u obitelji i s prijateljima. Moram odlučiti. Prije sam bio odlučniji, ali bliži se kraj karijere i moram dobro razmisliti. Osjećam se veoma dobro i vjerujem da mogu igrati godinu ili dvije na najvišem nivou. Sve što sam htio - ostvario sam u svojoj karijeri", rekao je Robben za Sportbuzzer. Aktualni ugovor mu istječe ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je već pronašao zamjenu za njega i Francka Riberyja. Iz francuskog Bordeauxa trebao bi stići 21-godišnji Brazilaca Malcom. Za njega je zainteresiran i Tottenham, ali Bavarci su bili puno uporniji i u protekla dva mjeseca već su uspostavili prve kontakte i razgovore o ugovoru te plaći.

Malcom igra vrlo dobro ove godine u Francuskoj ligi, a izjavio je kako mu je Bordeaux obećao da će ga pustiti ovog ljeta ako ponuda bude zadovoljavajuća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna era u Bayernu tako se bliži kraju, duo Robbery koji je žario i palio europskim travnjacima na svojem vrhuncu na izlaznim je vratima. "Franck i Arjen imaju dugu povijest s nama, veoma su važni i ozbiljno ćemo u proljeće razgovarati s njima", rekao je Karl-Heinz Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo