BAYERN UVJERLJIV UZ DVA GOLA LEWANDOWSKOG: / Rebić igrao cijelu utakmicu, Kramariću pola sata u remiju Hoffenheim i Eintrachta

Image
Foto: AFP

U njemačkoj Bundesligi završeno je pet susreta 12. kola. Eintracht Nike Kovača remizirao je protiv Kramarićevog Hoffenheima 1-1, a Ante Rebić odigrao je cijelu utakmicu za momčad iz Franfurta.

18.11.2017.
17:27
AFP
VOYO logo

Bayern je sa 3-0 pobijedio Augsburg na svom terenu. Lewandowski je s novom frizurom dva puta tresao mrežu gostiju u 38. i 49. minuti, a prvi gol na utakmici zabio je Vidal u 31. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eintracht Frankfurt našeg Nike Kovača imao je golom Boatenga u 13. minuti vodstvo od 1-0 u gostim protiv Hoffenheima sve do sudačke nadoknade kada je konačnih 1-1 postavio Uth. Rebić je odigrao cijelu utakmicu za goste, a Kramarić je za domaćine u igru ušao u 63. minuti.

Mainz je golom Brusinskog u 43. minuti pobijedio Köln sa 1-0, a Wolfsburg je sa 3-1 bio bolji od Freiburga. Gerhardt je zabio prvi gol za domaćine, a dva je dodao Malli. Poraz gostiju ublažio je Kapustka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo zanimljivu utakmicu odigrali su Bayer Leverkusen i Red Bull Leipzig, završilo je 2-2. Gosti iz Leipziga poveli su golom Wernera iz penala u 13. minuti, a dvije minute prije kraja prvog poluvremena izjednačio je Bailey. Novo vodstvo iz još jednog kaznenog udarca Red Bullu je osigurao Forsberg (54.), a konačan rezultat i bod svojoj momčadi donio je Volland u 74. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je vodeća momčad sa 29 bodova, a drugi RB Leipzig ima 23 boda. Posljednji Köln ima svega dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo