BAYERN TRAŽI NAPADAČA: / Iskusni Francuz i mladi Ajaxov as na meti njemačkog velikana

Image
Foto: Screenshot

Poljski napadač Robert Lewandowski zavapio je nedavno kako je Bayernu potreban još jedan napadač kako bi s njegovih leđa pao dio tereta.

16.11.2017.
12:44
Screenshot
VOYO logo

Prvi strijelac njemačkog prvaka dao je 15 golova u 17 utakmica ove sezone, a nedavno je zaradio ozljedu zadnje lože. Smatra kako je do nje došlo jer se previše troši.

"Definitivno bi trebalo dovesti mladog napadač, koji želi učiti od iskusnijeg suigrača. Bilo bi mi olakšanje igrati 15-20 minuta kraće po utakmici. Onda bi imao više energije za nadolazeće susrete i vjerojatnost od ozljede bi bila manja. Jasno je da tu ne mislim na nekog vrhunskog napadača jer oni uvijek žele biti na travnjaku pogotovo u važnim utakmicama", izjavio je Poljak za Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti list u četvrtak piše da u Bayernu razmišljaju o tome, ali na pameti im je i iskusni Arsenalov napadač Olivier Giroud. On je izgubio mjesto u početnom sastavu od Alexandrea Lacazetta, a tu je činjenicu ljetos nastojao iskoristiti Everton no to im nije uspjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njega kao kandidat za drugog napadača spominje se Ajaxov Kasper Dolberg (20), koji je lani dao 23 pogotka u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo